Randi a fost foarte sincer și a vorbit despre persoanele care apelează la operații estetice. Artistul nu prea este de acord cu astfel de proceduri deoarece el susține naturalețea. Randi a fost prezent în cadrul unei emisiuni tv și a vorbit despre cum percepe el operațiile estetice.


Randi a declarat că odată ce timpul trece, operațiile estetice nu vor mai fi utile deoarece nu vor mai avea efect. Artistul a mărturisit că nu multă lume înțelege ce înseamnă să fii infleuncer, iar dacă aceste persoane sunt în căutare de perfecțiune fizică, nu vor ajunge prea departe.

Randi nu are o părere bună despre operațiile estetice

"E imposibil să nu vezi în societatea de azi cât de greşit s-a dus dorinţa de perfecţiune fizică (...) Nasul acela mic şi perfect la un moment dat o să aibă riduri şi o să vrei alt nas, alţi pomeţi, alte buze, dar până când? Sunt femei care s-au deformat, pur şi simplu. Nu le mai recunoşti. E un trend mondial. E uşor să cumperi frumuseţea în ziua de azi. Au apărut meserii noi. Poţi să fii influencer. Nu ştie nimeni ce înseamnă cu exact influencer (...) Aşa facem doar nişte frustrări. Lenea e mare. Totul să se întâmple repede. Să urmăreşti perfecţiunea fizică e greşit la un moment dat, o să te prindă. Frumuseţea adevărată se reflectă din interior spre exterior", a spus artistul la Antena Stars. 

Loading...
Citeste tot despre: