Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină în a doua zi de Paște, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Apropiații designerului nu înțeleg cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie, mai ales într-o perioadă în care Răzvan Ciobanu era gata s-o ia de la capăt în viața personală și profesională.


Anul 2018 a fost unul foarte dificil pentru Răzvan Ciobanu. La începutul anului, designerul a încheiat colaborarea cu show-ul ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, un proiect de televiziune despre care a spus întotdeauna că i s-a potrivit mănușă.
”Nu mi-am dorit niciodată să fac televiziune. Mi-a plăcut foarte tare proiectul şi mi s-a potrivit foarte tare. N-aş putea spune că mi-am planificat şi nici nu mi doresc. Dacă se va întâmpla să mai fie vreun proiect care să-mi ocupe mai puţin din zilele de muncă şi să mi se potrivească, poate. Dar «Bravo, ai stil!» rămâne unicul meu proiect TV”, declara în urmă cu un an Răzvan, în exclusivitate pentru Click!
Chiar dacă la vremea respectivă s-au făcut multe speculații, oficial, motivul acestei despărțiri a fost programul prea încărcat de filmare, care îi lăsa prea puțin timp designerul pentru munca în propriul atelier. ”Nu aveam timp de atelier. N-aveam timp de afacere, nu le puteam face pe amândouă la fel de bine. Şi atunci, decât să le duc şontâc… Filmam trei zile pe săptămână din cinci lucrătoare”, a dezvăuit designerul în interviul citat.

razvan-ciobanu-ilinca_vandici.png

razvan ciobanu si ilinca vandici
Răzvan Ciobanu, alături de Ilinca Vandici la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D
foto: Kanal D

 

Răzvan Ciobanu s-a despărțit cu scandal de iubitul medic

Câteva luni mai târziu, o altă despărțire, de data aceasta în plan personal, avea să-l tulbure foarte tare pe Răzvan. Mai cu seamă că ”divorțul” de partenerul său de viață din ultimii ani, Marius, medic la o clinică particulară din București, avea să țină prima pagină a ziarelor din pricina detaliilor violente.
Designerul a postat atunci pe contul personal de Facebook câteva imagini în care avea fața tumefiată, iar în scurt timp aveau să iasă la iveală toate detaliile acelui scandal.

"Relaţia noastră a fost una tumultuoasă. Noi suntem doi bărbaţi, care reacţionăm ca doi bărbaţi atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, ne tragem câte un şut în fund, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacţii violente la adresa lui. Mi-am promis mie la începutul lunii ianuarie, când am cerut o a doua şansă şi am vrut să ne construim o relaţie frumosă, fără să mai lăsăm loc de alte prostii, că nu o să mai fiu isteric şi nu o să mai urlu. Am fost aşa. Mă trezesc şi acum noaptea. Nu îmi amintesc durerea fizică, ci doar zgomotul produs de acea bază de metal a scaunului care mi-a spart obrazul.

Eu mi-am făcut bagajele pentru că a doua zi trebuia să mergem într-o vacanţă plătită de el. Ulterior mi-a spus că a anulat-o. El deja locuia cu altcineva. Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el. Eu m-am apărat cât am putut. Ţin minte doar zgomotul pe care l-a făcut acea bază când mi-a spart obrazul. Am căzut la podea. Eram în stare de şoc. I-am zis că dacă vrea să terminăm... i-am pus un cuţit în mână cu lama îndreptată spre mine şi i-am spus că pot să fac eu asta, să mă înfig singur în cuţit", a povestit Răzvan Ciobanu la vremea respectivă într-o intervenție la Kanal D. 

Răzvan Ciobanu slăbise 50 kg și suferise mai multe intervenții estetice

Problemele din viața amoroasă l-au făcut pe Răzvan să piardă nu mai puțin de 50 de kilograme și să apeleze la medicul estetician. În luna februarie a acestui an, designerul a surprins pe toată lumea cu noua lui înfățișare la petrecerea Ok! Goldent Night. Răzvan a recunoscut, de altfel, că în ultima vreme a ajuns la medicul estetician mai mult decât în toată viața lui. De voie, de nevoie, designerul a suferit o operaţie de eliminare a surplusului de piele, şi-a făcut intervenţii la nivelul feţei şi injecţii pentru rejuvenarea tenului. 

razvan_ciobanu-ok_golden_night.jpg

razvan ciobanu ok golden night
Răzvan Ciobanu, printre vedetele de la petrecerea Ok! Golden Night
foto: Vali Mirea

 

Răzvan Ciobanu nu a ascuns niciodată că este adeptul operaţiilor estetice. El povestea în urmă cu doar câţiva ani că şi-a implantat peste 2.500 de fire, a apelat şi la terapia "Dracula", care presupune injectarea în piele a unui amestec format din plasmă îmbogăţită cu trombocite, şi s-a împrietenit şi cu acidul hialuronic. Botoxul l-a folosit atât în tratamente pentru faţă, dar şi pentru axilă, pentru a scăpa de transpiraţie. "Nu mai sunt dependent de creme pentru faţă de mulţi ani, cam de când am descoperit botox-ul şi procedurile anti-ageing. Cât de curând am să ajung expert în tratamente anti-ageing", a recunoscut la un moment dat creatorul de modă pe contul lui de Facebook.

 

Citește și:

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de circulație

Primele imagini de la locul accidentului în care Răzvan Ciobanu a murit

EXCLUSIV Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, șocat de moartea designerului

Titi Aur explică de ce Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașină după tragicul accident

Loading...