De aproape două săptămâni, Brigitte Pastramă şi fiul ei, Robert Sfăt, se află într-un scandal monstru. Ea îl acuză că se droghează, ba chiar l-a dat şi pe mâna Poliţiei, iar fiul o acuză că i-a tocat moştenirea care i se cuvenea după decesul tatălui său. E vorba despre o casă din Dumbrăviţa, Timişoara, unde şi el figura în acte, ca proprietar.


După decesul primului ei soţ, afaceristul Octavian Sfat, şi tatăl lui Robert, se pare că Brigitte Pastramă a rămas cu o moştenire frumoasă care i se cuvenea fiului lor rămas orfan de tată la doar 2 ani. Acum, Robert, în vârstă de 20 de ani, susţine că vrea să-şi dea în judecată propria mamă pentru a recupera partea sa de bani. "Dacă trebuie să mă judec cu ea (n.r.- Brigitte Pastramă), o voi face. Mai ales că am scris negru pe alb că trebuie să-mi dea 54.000 de euro. Aştept să văd dacă mi-i aruncă şi pe ăia.

14-55.jpg

Casa din Dumbrăviţa e mai nou mărul discordiei dintre mamă şi fiu

A investit bani în operaţii estetice, care au costat-o mai mult probabil decât mi-a scris mie în procură, decât moştenirea”, a declarat Robert Sfăt, fiul lui Brigitte, în emisiunea lui Dan Capatos, la Antena 1. Contactată telefonic, Brigitte ne-a spus: „Nu era moştenirea lui, casa din Dumbrăviţa. Eu am cumpărat, cu 78.000 de euro, un duplex pe care îl găsisem când eram cu Ilie. După cum ştiţi, cei care ni l-au vândut ne-au păcălit  pentru că am cumpărat fără terenul de sub casă. Ne-am judecat, apoi am mai negociat şi le-am mai dat 30.000 de euro pentru teren, ulterior am cumpărat şi terenul vecin, le-am unificat şi am construit ceva superb.

14-44.jpg

Robert a refuzat să meargă la facultatea plătită de Brigitte

Am mobilat-o, am făcut şi piscină. Era o casă pentru mine şi pentru Robert. Recent am vândut casa şi, după ce am plătit taxe, agenţie, am împărţit banii, iar lui i-au revenit 51.000 de euro, pe care i-am pus în cont. Nu ştiu ce a făcut cu banii ăştia. A făcut porcării, şi nu pot să zic mai multe. I-am cumpărat  o maşină pe care a buşit-o, i-am mai dat 50 de milioane în mână şi când am văzut cum îi cheltuieşte, am decis să nu îi mai dau nimic, şi mai bine îi iau un apartament. E liber să mă dea în judecată. De ce nu a făcut-o până acum, oare?”, a spus bruneta, vizibil deranjată de acuzaţiile aduse de propriul copil.

Brigitte Pastramă ne-a mai declarat că pe lângă aceşti bani ea a avut cheltuieli suplimentare cu studiile lui, cursuri de barman, şi permis de conducere, pe care le-ar fi achitat degeaba, întrucât el nici nu s-ar fi prezentat.” Până acum Robi, a stat cu noi, avea etajul superior întreg, acum stă la prieteni. A furat altă maşină, a adus copii în casă şi m-am supărat. Am vrut să îi dau o corecţie şi au început circul. Mi-era frică să mai vin în casă. M-au scuipat, m-au agresat. În tot acest timp, eu i-am plătit facultatea, nu s-a dus, i-am plătit permis, nu s-a dus, i-am plătit curs de barman, nu s-a mai dus”, a conchis Brigitte.

 

Citeşte şi

Brigitte, la spital după scandalul cu fiul. A vorbit despre teroarea de acasă: "În timp ce unul mă scuipa, altul mă împingea"

VIDEO Fiul lui Brigitte, despre violența de acasă: «I-a dat un capac și lui Pastramă. Eu mă înțelegeam mai bine cu Ilie decât cu ea»

 
 
Loading...