Cu 1,1 milioane de abonaţi pe YouTube, Dorian Popa a reuşit să cucerească tânăra generaţie, iar melodia “Hatz”, lansată anul trecut şi compusă de Shift , a adunat până acum peste 44 de milioane de vizualizări şi aproape 400.000 de aprecieri, cifre uriaşe pentru industria muzicală din România. Joi, 28 martie, Dorian şi gaşca lui de prieteni artişti au susţinut un super concert la Cinema Pro, în Bucureşti. Solistul ne-a oferit şi un interviu despre carieră şi planuri de familie cu iubita lui sexy, Claudia Iosif.


Click!: Doriane, în primul rând spune-ne cum s-a născut "Hatz"-ul și de unde vine?

Dorian Popa: În urma unor discuții foarte lungi cu „fratele” meu, Dan Capatos, am ajuns la concluzia că, de fapt, "Hatz" e o interjecţie foarte veche, care probabil în mintea mea s-a distorsionat un pic și a ajuns "Hîtz". "Hîtz" s-a dovedit a fi o interjecţie care exprimă fericire, pozitivitate, bucurie și tot ce trebuie.

Apoi a apărut în exprimarea ta și Jhonule. Asta de unde mai vine?

Jhonule e o vorba veche, asta am spus-o de când am adoptat-o. E de pe vremea lui Connect-R, a lui Relu, am auzit-o la el când a făcut un spot publicitar pentru Radio Zu, care este alături de noi la Hatz Show. În care spunea pe postul de muzică TV, "John, nu e TV, e ZU TV.

Ai avut un show TV la Cinema Pro și e altceva... La ce te-ai aşteptat?

A fost o premieră, da, mă interesează să văd cum înțeleg oamenii conceptul de show! E prima oară când cineva riscă, să spun așa, să pună în scenă niște momente care, în mod normal, au nevoie de montaj. Dar eu consider că provocările pe care azi (n.r. joi, 28 martie) le-am pus în scenă vor fi și mai amuzante dacă nu se pierde nici un moment. Am avut ruleta groazei cu mâncăruri ciudate și întrebări indiscrete, acvarii cu diverse ciudăţenii și mumia cu întrebări. Nu se montează nimic. Pe Youtube vedem momentele astea, dar puțin coafate. Aici a fost totul natural.

iubita-dorian-popa.jpg

claudia iubita dorian popa
Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, la Cinema Pro
foto: Gheorghe Chelu

Îţi doreai să iasă totul perfect...

Îmi doream asta. Totul a fost filmat, am avut cinci camere, una a fost pe tavan și a filmat ruleta cu Shelly și Nicole Cherry. La ruletă, fel de mâncăruri nasoale, am avut niște întrebări la care nici eu n-am știut răspunsurile și a ieșit foarte cool. Și dacă nu ştiai, trebuia să mănânci chestii nasoale. Am zis că n-ar fi corect față de Shelly ca eu să știu întrebările dinainte și el să nu le știe.

În afară de Shelly și Nicole Cherry, cine a mai fost cu tine pe scenă?

Gummy, un alt component al trupei 5Gang, a fost cu mine la "mănâncă sau poartă", Ruby, Shift, Liviu Teodorescu, Amna, toți cei cu care am colaborat și voi mai colabora, cu siguranță.

Spune-ne în ce stadiu ești cu casa!

Șeful meu de șantier, Albert, îmi tot trimite poze. Am terminat acum aproape tot exteriorul de vopsit, totul merge bine, noroc că a venit vremea bună de la Dumnezeu. Eu zic că în două luni suntem gata, cu piscină și foișor, și ne mutăm.

La nuntă v-ați mai gândit tu și iubita ta, Claudia?

Am tot spus amândoi că nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, ferească Dumnezeu, ne-ar face să ne simțim mai constrânși, mai lipsiți de libertate. Și ferască Dumnezeu să ne facă să introducă râca între noi. Suntem bine, foarte bine așa cum suntem.

Copii vă doriți?

Ne dorim și copii, ne dorim, și avem o grămadă de planuri în cap...

Nu v-ați gândit să adoptați?

Ba la asta mă gândeam când am zis că avem mai multe planuri în cap. Merg foarte des la un orfelinat, la cel al lui Codin Maticiuc, la copiii de care are grijă. Văd mulți copii de câțiva ani pe care efectiv îți vine să-i iei acasă. Și când te gândești că mâna de ajutor este uriașă.... de ce nu?

Cu piciorul cum ești după accidentul suferit anul trecut, la reality-showul "Ultimul trib", de la Antena 1?

Sunt 80% bine, însă vreau să cred că sunt 100% bine. Mai da el semne și zice să mai stau puțin...

dorian-popa.jpg

dorian popa
Dorian Popa a susţinut un concert inedit joi, 28 martie, la CinemaPro
foto: Gheorghe Chelu

Te-ai mai duce în alt reality-show?

M-aș mai duce, cu siguranță, dar nu la acel gen de reality-show. Din punctul meu de vedere a fost un pic cam dur. Tre să-mi asum vârstă. De când am împlinit 30 de ani mă menajez.

Ai avut familia aproape în seară asta...

Da, a fost mamişor în sală, dar și iubita mea. Iar Amna, Nicole Cherry, Ruby și ceilalți au stat în sală. Ce am făcut noi în seara asta, cu siguranță că în România nu s-a mai făcut.

Ai lansat cu Amna piesa "Banii". Ce urmează?

Mă bucur că suntem pe locul 18 în trandig și merge foarte bine. Și avem și peste 200.000 de vizualizări. Urmează o piesă nouă Dorian feat Shelly și alte surprize...Liviu Teodorescu este implicat într un proiect în care aș vrea să mă implic și eu... Colaborări cu prietenii și cu cei care ne sunt aproape.

Dar în filme sau seriale vei mai juca?

Nu prea am mai avut oferte care să mă coafeze. La filme sunt întotdeauna deschis, am fost implicat și eu în proiectul "Faci sau taci" dar, din păcate, a trebuit să plec în Madagascar și lucrurile s-au dat peste cap. De îndată ce voi afla noutăți despre alte proiecte, voi face public, pentru că nu mi place să mă ascund.

Loading...