E război murdar între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, după ce în spațiul public a scăpat o înregistrare telefonică între cei doi soți. În convorbirea telefonică, Gabi Bădălău îi spune Claudiei că „femeia este psihopată și nebună”! Claudia Pătrășcanu confirmă că femeia despre care vorbeau este chiar actuala iubită a lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu.


O înregistrare bombă a unei conversații telefonice dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău declanșează un nou scandal de proporții între cei doi soți aflați în plin porces de divorț! În conversație, cei doi vorbesc despre o femeie, căreia însă nu-i rostesc numele.

Claudia Pătrășcanu îl întreabă pe Gabi Bădălău de ce nu le-a spus copiilor cine este aceasta, dacă este iubita lui. Artista îi reproșează acestuia că i-a permis femeii în cauză să spună că micuții lor sunt „niște săraci”. „De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…”, spune Claudia Pătrășcanu.

„E o psihopată și o nebună'', este reacția uluitoare a lui Gabi Bădălău. ”Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?”, a adăugat Claudia Pătrășcanu.

Solista pune paie pe foc și confirmă că femeia despre care au vorbit este chiar Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău. „Da, este vorba despre Bianca Drăgușanu! Dar nu vreau să intru în detalii, nu mă interesează mai mult!”, a spus Claudia Pătrășcanu, la Antena Satrs

Gabi Bădălău: ”Claudia are o problemă cu Bianca!” 

Gabi Bădălău a luat foc la auzul acuzațiilor pe care le face Claudia Pătrășcanu și neagă categoric că femeia pe care a făcut-o psihopată și nebună ar fi Bianca Drăgușanu. „Ar trebui sa va dați seama ce fel de om e Claudia dacă eu stau cu ea în casă și ea mă înregistrează mai ceva ca la Big Brother și dă și la tv. Eu înțeleg că ea are o problemă cu toate fetele, cu domnișoarele cu care mă văd. Să-și vadă de treaba ei, să mă lase în pace! Înseamnă că are o problemă cu Bianca. Să înțeleagă că am divorțat. Să-și ia alt iubit, să mă lase în pace! Nu e problema Claudiei ce fac eu și cu cine ies! Nu e vorba despre Bianca, e o înregistrare veche, nici nu mai știu de ce femeie vorbeam. Nu are legătură Bianca”, a declarat Gabi Bădălău, la Antena Stars. 

Gabi Bădălău: ”Dacă femeia visează la milioane de euro, nu avem cum să ajungem la o întelegere”

Omul de afaceri o acuză pe Claudia Pătrășcanu că-și dorește circotecă și foarte mulți bani din divorțul ce are ca miză custodia celor doi copii, Nicholas și Gabriel. „Tocmai ce m-am întâlnit cu avocata Claudiei pentru a vorbi despre școlile copiilor, vreau să-i iau o casă Claudiei la București. Eu încerc să pun batista pe țambal, să se liniștească lucrurile. Eu am alte obiective legate de copii! Nu ce visează fata asta noaptea! Bunicii copiilor mei nu și-au văzut nepoții de cinci luni de zile. Sper să ne înțelegem între noi până la urmă. De aia vreau să-i iau casă în București, ca să fie copiii aici aproape! Eu vreau o înțelegere amiabilă, dar dacă ea vine la televizor cu înregistrări, apoi zice că vreau să-i iau copiii. Dacă femeia visează la milioane de euro, nu avem cum să ajungem la o întelegere cu ea. Eu nu fac oferte pe copii!”,  mai spus acesta. 

 
 
Loading...