Au copii cu acelaşi bărbat, dar nu se suportă. Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea nici nu se pot privi ochi în ochi. Au dovedit-o joi seara, la Palatul Bragadiru, cu ocazia unei gale unde ambele doamne au fost premiate. Au stat la o distanţă de cinci metri, dar s-au tratat ca două duşmance.


Pe vremea când Cristi Borcea (47 de ani) se afla în libertate, a reuşit imposibilul: să-şi împrietenească fosta nevastă cu actuala, care-i fusese amantă! Chiar dacă Mihaela Borcea (46 de ani) şi Alina Vidican (32 de ani) se urau de moarte, reuşeau să comunice şi să-şi zâmbească la evenimente doar pentru a nu-l supăra pe fostul acţionar al clubului Dinamo.

p22-bd-1.jpg

Valentina Pelinel a primit un premiu pentru eleganţă. Blonda radia de fericire, mai ales că era ziua ei de naştere. Toată lumea i-a remarcat inelul de pe mâna dreaptă, care pare de logodnă
Foto: Mihai Ionescu

De data aceasta, afaceristul nu a mai putut să înfăptuiască miracolul între prima doamnă şi iubita Valentina Pelinel (36 de ani). Ambele sunt două pietre dure şi, deşi sunt conştiente că nu au nimic de împărţit, nici măcar pe Borcea şi nici banii lui, căci bărbatul le-a făcut deja ”raţia”, ele se comportă ca nişte duşmance. Aşa s-a întâmplat şi joi seara, la Palatul Bragadiru, unde se desfăşura Gala Ghidul Miresei 2016.

p32-bd-2.jpg

Foto: Mihai Ionescu

Ambele au fost premiate,  Mihaela a primit ”Premiu de Excelenţă pentru Magic Place Events”, iar Valentina ”Premiu de Excelenţă pentru Eleganţă şi Stil”. Deşi puteau să stea una lângă cealaltă pentru că aveau locuri libere, roşcata şi blonda au preferat distanţa. Nici măcar nu s-au privit, darămite să se mai salute, iar atunci când şi-au ocupat scaunele, au avut grijă să stea cu spatele una la cealaltă.

p42-bd-4.jpg

Mihaela Borcea a venit cu fiica ei, Melissa
Foto: Mihai Ionescu

Totuşi, ambele au vorbit ”cu poftă” despre subiectul Cristi Borcea şi au o dorinţă comună: îl aşteaptă acasă de Sărbători pe omul de afaceri care îşi ispăşeşte în închisoare pedeapsa de şase ani primită în ”Dosarul transferurilor”.
Mai mult, Pelinel a confirmat mutarea în vila din Pipera. ”Tati este cel mai bun. Am vorbit la telefon de ziua mea cu el. Sunt regrete că nu am fost împreună, nu este ziua perfectă că nu este lângă noi, dar e cu sufletul. Nu m-am mutat încă în vilă, o să mă mut în casa familiei, a  bărbatului meu, aşa este şi normal. Sunt fericită, aş putea fi şi mai fericită dacă el ar fi lângă noi. Faţă de anul trecut, am mai mult pentru că îi am pe Milan şi pe Cristi. Sperăm să ne fie alături de Sărbători”, a declarat Pelinel pentru Click!

p52-bd-5.jpg

Fosta soţie a lui Cristi a fost şi ea premiată
Foto: Mihai Ionescu

Şi Mihaela a vorbit în termenii cei mai frumoşi despre fostul soţ, dar n-a scos nici un cuvânt despre noua familie a acestuia. Îl aşteaptă la fel de nerăbdătoare acasă, de Sărbători. “Merg la Cristi, îl vizitez. Sperăm ca de Sărbători cineva să se îndure şi să îl lase să îşi vadă copiii”, a spus Mihaela Borcea pentru Click!

Mihaela şi Alina, partenere de afaceri

p62-bd-6.jpg

Alina şi Mihaela Borcea, în 2015, la inaugurarea unui ştrand

Mihaela, prima soţie a lui Cristi Borcea, a avut o cu totul altă atitudine faţă de „succesoarea” sa, Alina. Cele două au fost în relaţii foarte bune, se vizitau şi petreceau timp în compania celor cinci copii pe care îi aveau cu fostul dinamovist. Mai mult, de când Borcea a intrat la puşcărie, cele două au gestionat ca la carte afacerile familiei şi s-au ajutat, inclusiv la deschiderea celor două ştranduri din Bucureşti. Valentina Pelinel nu pare însă să fi reuşit această performanţă, de a se împrieteni cu „fostele” iubitului său.

 

 
 
Loading...