Războiul declaraţiilor dintre Gheorghe Turda (68 de ani) şi fosta lui logodnică, Lucia, continuă şi acum, după două luni de la despărţire. Solistul susţine că, în urmă cu doi ani, când a suferit un accident vascular minor, femeia a făcut vâlvă, doar ca să demonstreze întregii naţiuni ce femeie grijulie e ea.


În vara anului 2014, mai precis pe 27 august, Gheorghe Turda se pregătea să urce pe scena Festivalului „Sus pe Argeş, la izvoare”, din Piteşti, însă, în timpul repetiţiilor i s-a făcut rău şi a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. „Maestrul a spus că mă iubeşte, apoi i-am spus  şi eu aceleaşi cuvinte. I s-a făcut rău. Încă nu ştim când ne vom externa, medicii sunt cei care decid”, declara emoţionată pe-atunci, Lucia Lazăr. S-a spus că a făcut un atac cerebral vascular, iar artistul nu a mai urcat pe scenă pentru că îi era rău.

În realitate, situaţia nu a fost chiar atât de gravă pe cât a lăsat să se înţeleagă fosta logodnică. Astfel, la doi ani de la evenimentul neplăcut, Gheorghe Turda a povestit cum au stat lucrurile în realitate. Turda spune că totul a fost o exagerare a Luciei, pentru a smulge aprecierea publicului.

”Am avut un atac ischemic minor, nu ceva atât de grav pe cât a lăsat ea să se înţeleagă. Ea  făcut vâlvă, a chemat ambulanţa, însă eu puteam să urc pe scenă în ziua respectivă, eram apt. De fapt, a fost strategia ei, totul a fost o înscenare pentru a arăta lumii câtă grijă are ea de mine”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click! Celebrul interpret nu vrea să se mai împace cu această femeie, care l-a umilit public, după despărţire, susţinând, printre altele, că Turda se urca beat la volan, punându-i viaţa în primejdie.

 

 
 
Loading...