După ce în ultima perioadă foștii soți Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au acuzat reciproc de afecțiuni psihice, corelate cu comportament agresiv și posibilitatea consumului de substanțe interzise prin lege, prezentatoarea TV face în prezent tot posibilul să demonstreze că este o mamă resposabilă pentru cei doi copii ai săi.


Între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-a iscat un adevărat război, care îi are ca miză pe cei doi copii pe care aceștia îi au împreună. După ce Adriana a vrut, în urmă cu ceva vreme, să-și decadă fostul soț din drepturile părintești, se pare că nici Prigoană nu se lasă mai prejos! Omul de afaceri a acuzat-o recent pe prezentatoarea TV de comportament agresiv la adresa copiilor lor, înainte ca cei doi să se întâlnească în tribunal pentru stabilirea custodiei băieților. Momentan, cei doi foști soți au custodie comună pentru Maximus și Eduard Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu a făcut testul antidrog

După ce și-au târât numele prin tribunale de nenumărate ori, intentând procese unul împotriva altuia, cei doi se folosesc în prezent de orice armă pentru a nu pierde rolul de custode legal al copiilor. Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că făcut testul antidrog, în urma acuzațiilor făcute de soțul ei, care a susținut că modul în care prezentatoarea TV se comportă cu copii ei nu poate fi explicat decât de un eventual abuz de stupefiante.
Vedeta a afirmat pe rețelele de socializare că testul a ieșit negativ, însă rezultatul oficial îl va primi săpămâna viitoare, luni. „Stați liniștiți! Am făcut testul antidrog și a ieșit bineînțeles, negativ! Rezultatul oficial îl voi primi luni, cu „ștampila pe timbru”. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere!”, a scris vedeta în dreptul unui certificat medical care atestă că, într-adevăr, aceasta făcut testul.

adriana-bahmuteanu-certificat-test-antidrog.jpg

Certificatul care atestă ca Adriana a făcut testul antidrog
Foto Facebook

Prigoană își acuză fosta soție de consum de droguri

Bahmuțeanu a decis să se supună testului, după ce a fost acuzată de Silviu Prigoană, la o emisiune TV, că se afla sub influența drogurilor. „Am spus că Adriana e drogată în sensul filmărilor pe care ți le-am trimis. Adică dacă nu era drogată, ca să aibă circumstanțe atenuate, înseamnă că are o problemă psihică. Dacă ești drogat, am înțeles, ai avut un moment de decădere psihică, asta e, dar în momentul în care tu ești un om normal, nu ești drogat, nu ești băut, nu ai nicio problemă, înseamnă că ai o problemă psihică.

Asta încerc să explic la lume, că o mamă care își iubește copiii și ea e permisivă și îi lasă pe copii să facă ce vor ei, nu e niciun fel de problemă. Dacă fac ceva, de exemplu, sparg o vază, să-i legi de mâini și de picioare și să-i bați, ai o problemă tu. Păi ori ești permisiv până la capăt, ori nu mai ești permisiv. Și dacă ai luat decizia asta, să-i legi, s-i maltratezi… înseamnă că ai o problemă pshică dacă nu erai drogată”, a afirmat Silviu Prigoană zilele trecute, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

bahmuteanu-copii.jpg

Foto: Arhivă Click!

„Aștept cu mare drag să mă dea în judecată și doamna Bahmuțeanu dacă nu a folosit droguri se poate demonstra în firul de păr, în firul de păr rămâne șase luni substanța respectivă”, a mai spus omul de afaceri. În această declarație, Prigoană face referie la câteva imagini în care unul dintre fiii lui apare legat de mâini și de picioare, țipând, iar Adriana se află peste el. Moderatoarea TV a explicat că acesta este modul în care se „hârjonesc” cei doi copii ai, iar ea a încercat doar să îi potolească.

 
 
Loading...