Brigitte Năstase iartă, dar nu uită! Focoasa brunetă a lăsat să se înţeleagă că nu trece aşa uşor peste trădarea soţului, despre care s-a vehiculat că ar fi avut o legătură extraconjugală cu amanta Cici şi nici peste faptul că fostul tenismen nu i-a fost alături atunci când Brigitte a trecut printr-o operaţie dificilă de extirpare a unor tumori la plămâni.


Brigitte Năstase (40 de ani) pare încă destul de supărată pe soţul ei, care a înşelat-o în urmă cu doar câteva luni. Atunci, diperată şi cu ochii în lacrimi, bruneta a mers să-şi confrunte rivala şi a povestit la televizor că după ce descoperă infidelităţile soţului, el îi cumpără dragostea cu câte o poşetă scumpă. Brigitte a povestit la acel moment că, contrar părerilor rivalelor sale, Ilie Năstase nu o ține în puf și în daruri, ci muncește pentru tot ceea ce are. "Primesc câte o poșetă pe an după ce sunt înșelată cu voi, proastelor!”, a spus ea, adresându-se femeilor cu care se presupune că fostul tenismen cochetează. 

De ziua ei, când a schimbat prefixul, bruneta a primit în dar tot o poşetă de la o persoană specială! Nu este vorba despre vreun domn, ci o prietenă care i-a fost aproape mai mult decât i-a fost vreodată soţul în momentele critice.

brigitte_si_cristina.jpg

brigitte prietene fetita sara
Brigitte Năstase, alături de prietenele ei şi fetiţa, Sara
foto: arhiva personală

"Așa cum s-a întâmplat și acum un an, când am fost internată în România cu diagnosticul de embolie pulmonară și infarct pulmonar, prietena mea Florentina Tolici împreună cu fiica ei Cristina Tolici au fost și de această dată alături de mine, este mult mai ușor să știi că nu ești singur (chiar dacă știu că Domnul Isus nu m-a părăsit niciodată), dar avem uneori nevoie de un umăr de carne, pe care să ne sprijinim. Mulțumesc fraților de credință pentru rugăciuni, și prietenilor de pe Facebook pentru încurajări! Domnul să vă binecuvânteze!”, scrie Brigitte la scurt timp după intervenţia la plămâni vizându-l direct pe Ilie Năstase.

poseta.jpg

poseta cadou brigitte nastase 40 de ani aniversare
Brigitte este extrem de fericită că a primit o superbă poşetă de la buna ei prietenă
foto: arhiva personală

Istoria pare să se repete şi la fix cinci luni de la operaţie, aceleaşi persoane reuşesc să-i readucă zâmbetul pe buze brunetei cu un cadou extravagant pe care până acum doar soţul ei îşi permitea financiar să i-l facă.   

"Mulţumesc mult prietenei mele Flori Tolici, m-ai copleşit! De când îmi doream!", a scris bruneta pe Facebook alături de căteva fotografii cu poşeta ei de lux primită în dar. 

Loading...