Răzvan Ciobanu și-a anunțat prietenii virtuali că a făcut o vizită în cabinetul doctorului estetican. Creatorul de modă a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare pe patul de spital, iar în descrierea acesteia a scris un mesaj prin care le explica admiratorilor săi în cea a constat experiența și care este starea lui de sănătate în prezent.


După ce a avut o divergență cu fostul lui iubit, care s-a terminat într-un mod violent, Răzvan Ciobanu a decis să uite incidentul și să se concentreze asupra proiectelor sale, și, de ce nu, asupra înfățișării, care, probabil, a ieșit puțin „șifonată” după ce a fost lovit cu un scaun de către fostul lui partener.

Astfel, de dragul frumuseții, Răzvan a decis să apeleze la serviciile unui medic estetician.

razvan_ciobanu.jpg

Răzvan Ciobanu a fost lovit de fostul lui iubit
Foto: Instagram

Deși nu a dezvăluit cu exactitate care este intervenția pe care și-a făcut-o, designerul a dorit să le explice urmăritorilor lui virtuali prin ce a trecut în cabinetul doctorului estetician și cum se simte. Acesta a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare pe patul de spital și a explicat că a trecut prin momente dureroase.

Răzvan Ciobanu a ajuns pe mâna medicului estetician

„Când ai minte-n cap îți alegi doctorul. Asta vine la pachet cu spitalul unde te vei opera și personalul din dotare. Mărturisesc că așa spaimă ca ieri nu am mai avut de muuuultă vreme. Dar sunt/voi fi sănătos și frumos și asta-i important...vă mai țin la curent.

Dar după 4 m de tăieturi și cusături (da, eu sunt fratele mai mic al lui Frankenstein ) astăzi mă dau singur jos din pat, mă plimb și nu este așa de greu cum mă așteptăm! De aici și ideea, alege-ți doctorul cu grijă și cu inimă.

razvan-ciobanu-medic-estetician.jpg

Răzvan Ciobanu a ajuns pe mâna medicului estetician
Foto Instagram

PS: costumația este de vis... ciorapi albi (să nu ți se întâmple nu știu ce),'rochița' pentru că nu poți pune elastic peste tăietură și papuci de hotel/spital”, le-a explicat Răzvan Ciobanu prietenilor lui virtuali care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. 

Răzvan Ciobanu a transmis recent și un mesaj pentru toţi bărbaţii care îl curtează pe Marius, fostul lui iubit, acesta dând de înţeles că urmează o împăcare, chiar și după incidentul violent.  

 
 
Loading...