Un designer sensibil, care iubea tăieturile feminine. Răzvan Ciobanu era foarte apreciat printre vedetele de la noi, iar Ilinca Vandici s-a lăsat pe mâinile lui când a venit vorba despre rochia de mireasă. Cei doi au fost colegi la emisiunea ”Bravo, ai stil!”.


Ilinca Vandici a transmis un mesaj impresionat pe contul personal de Instagram după moartea fostului ei coleg de la ”Bravo, ai stil!”, Răzvan Ciobanu. ”Îmi voi aminti mereu de tine așa… Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris Ilinca în dreptul unei imagini din timpul filmărilor la show-ul de la Kanal D, în care amândoi râdeau cu poftă, încercând să-ți țină echilibrul într-un picior.

Că pe Ilinca și pe Răzvan îi lega o prietenie strânsă și dincolo de emisiunea de fashion o dovedește decizia vedetei de a-l ruga pe designer să-i facă una dintre cele două rochii pe care le-a purtat în ziua nunții, în toamna anului 2017.

Ilinca Vandici a făcut nunta și botezul în aceeași zi, 15 octombrie 2017. Cum nu și-a dorit să fie o mireasă tipică, în rochie albă și cu voal pe cap, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” l-a rugat pe colegul ei de atunci, Răzvan Ciobanu, să-i facă o rochie specială pentru cele două ceremonii din biserică.

Rezultatul a fost cu adevărat copleșitor, cu atât mai mult cu cât Ilinca a ținut totul secret până în ultimul moment. Vedeta a arătat perfect, în rochia roz prăfuit, din voal cu paiete, cu un decolteu discret în V, trenă și mâneci lungi, bufante. Singurele detalii care au trădat statutul de mireasă al Ilincăi au fost buchetul din flori albe și coronița de prințesă.

ilinca-vandici-rochie-mireasa.jpg

ilinca vandici in rochia creata de razvan ciobanu
Ilinca Vandici, în rochia de mireasă creată de Răzvan Ciobanu
foto: arhiva Click!

 

Răzvan Ciobanu a părăsit ”Bravo, ai stil!” la începutul anului 2018. Despre acest show, designerul a declarat mai apoi că a fost un proiect de televiziune care i s-a potrivit perfect. ”Nu mi-am dorit niciodată să fac televiziune. Mi-a plăcut foarte tare proiectul şi mi s-a potrivit foarte tare. N-aş putea spune că mi-am planificat şi nici nu mi doresc. Dacă se va întâmpla să mai fie vreun proiect care să-mi ocupe mai puţin din zilele de muncă, şi să mi se potrivească, poate. Dar «Bravo, ai stil!» rămâne unicul meu proiect TV.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Răzvan Ciobanu a murit în dimineața zilei de luni, 29 aprilie, într-un accident de circulație în județul Constanța, la intrarea în Năvodari dinspre Săcele. Cel mai probabil, designerul își petrecuse toată noaptea în cluburile de pe litoral. Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit câțiva copaci de pe marginea drumului. Imaginile surprinse la scurt timp după accident arată autoturismul de teren foarte avariat.

 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Mașina condusă de Răzvan Ciobanu era a unei femei care nici măcar nu-l cunoștea
  colaj Click! (foto: Mihai Ionescu, Blitz, Kanal D)
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Polițiștii au constatat că Răzvan Ciobanu a condus fără să poarte centura de siguranță
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Airbag-urile mașinii conduse de Răzvan Ciobanu s-au declanșat toate în momentul impactului
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Deși Răzvan Ciobanu conducea un Range Rover Vogue negru, mașină cotată cu note mari la testele de siguranță, daunele autoturismului sunt totale în urma accidentului
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Din primele cercetări se pare că Răzvan Ciobanu a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
1/5
 
 
 
Loading...