Răzvan Ciobanu a dispărut de pe micul ecran, unde apărea la emisiunea "Bravo, ai stil" de la Kanal d, dar ştie să se menţimă în atenţia fanilor săi. În urmă cu doar câteva luni, creatorul de modă a fost în mijlocul unui scandal cu fostul iubit, în care poza în rolul de victimă, iar acum a creat vâlvă în spaţiul virtual cu o imagine din intimitate. Legat la ochi, designerul pozează între picioarele unui bărbat dezbrăcat, fotografie cu care stârnit o adevărată furtună pe Instagram.


Răzvan Ciobanu se pare că este prea libertin pentru gusturile unora, care au renunţat să-i mai urmărească profilul pe contul de socializare, după ce designerul a făcut paradă cu o poză din intimitate. Creatorul de modă a publicat târziu în noapte o imagine în care apare legat la ochi pozând între picioarele unui bărbat dezbrăcat, imaginea fiind motivul unui şir lung de comentarii în care designerul este pus la zid. 

razvan_ciobanu.jpg

razvan ciobanu homosexual intimitate
Creatorul de modă a fost pus la colţ pentru libertatea cu care se exprimă prin imagini
Foto: arhivă personală

"Păstrează lucruriole astea în intimitatea ta, pentru că urmăritorii tăi sau oamenii care îţi apreciem munca, nu dorim să cunoaştem intimităţile tale. De la mine primeşti unfolow. Interesul meu pentru tine era din prisma rochiilor şi a creaţiilor tale, nicidecum să văd aşa ceva. Nu am o problemă cuorientarea sexuală a nimănui. Poţi posta ce doreşti pe pagina ta, dar e cam deplasat să ştiu fără să intenţionez. Ţie îţi place sexul dur!", este doar unul dintre comentariile care îl atacă în mod direct pe creatorul de modă.

Răzvan Ciobanu nu a ascuns faptul că este homeosexual, ba chiar s-a afişat în public alături de bărbaţi cu care a avut relaţii amoroase. În urmă cu doar câteva luni, designerul a fost în centrul unui imens scandal cu fostul său iubit, medic, pe care l-a acuzat că l-a bătut cu bestialitate şi a avut nevoie de îngrijire medicală.      

 
 
Loading...