Mai multe vedete de televiziune și maneliști au fost chemați la audieri joi, 12 iulie, într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Ploiești. Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu au fost audiați ca martori, în vreme ce solistul Elis Armeanca ar putea avea calitatea de suspect în dosar.


Procurorii DIICOT Ploiești au făcut joi mai multe percheziții în mai multe locații, țintele lor fiind suspecții care vindeau canabis și cocaină, transmite Observator.tv.

Mai multe vedete de televiziune și maneliști ar fi fost audiate în acest dosar de procurori. Se pare că Raluca Bădulescu și creatoruld e modă Răzvan Ciobanu ar fi fost audiați în calitate de martori, în vreme ce manelistul Elis Armeanca ar putea avea calitatea de suspect în dosar.

Oreste spune că totul a fost inventat, pentru a-l compromite

Cum la un moment dat a fost vehiculat și numele lui Oreste Teodorescu în legătură cu acest caz, vedeta a reacționat prompt pe pagina personală de Facebook, susținând că totul este o înscenare.

”Hai ca au pitrocit-o mult... În 2003 când îl torpilam cu același aplomb pe Adrian Năstase, am fost chemat la audieri la Parchet fiind suspectat ca am întreținut raporturi cu minore din Republica Moldova. Presa obedientă a titrat atunci că sunt locotentul lui Nuțu Cămătaru... evident ca era o făcătură ordinară menită să mă compromită. Astăzi Ciuma Roșie încearcă același scenariu stupid. Luni voi merge la DIICOT Ploiești să văd despre ce este vorba! Înțeleg că e un război total! Foarte bine, mi l-am asumat și merg mai departe! Fără milă! Fără prizonieri, ca să citez un spagasin obedient pupător de fese infracționale!”, a scris Oreste pe Facebook.

 

 
 
Loading...