Răzvan Ciobanu, care a murit în a doua zi de Paște, într-un accident de maşină, a fost implicat în mai multe scandaluri de proporţii. A fost bătut de iubit, a fost cercetat în două dosare pentru trafic de cocaină, a fost acuzat că a furat un ceas foarte scump din casa celui care i-a fost prieten aproape opt ani, a fost acuzat că are datorii de mii de euro şi că ar fi fost în faliment.


Designerul Răzvan Ciobanu, care a murit în 29 aprilie, la vârsta de 43 de ani, într-un tragic accident de maşină, a trecut prin mai multe drame în ultimii ani. De-a lungul timpului, fostul jurat de la “Bravo, ai stil” a fost implicat în numeroase scandaluri. Mai întâi, controversatul creator de modă şi-a recunoscut public orientarea sexuală. În decembrie 2004, într-o emisiune radiofonică prezentată de Mihaela Rădulescu la Radio Guerrilla, Răzvan Ciobanu a spus că este gay. ”Nu voi mai răspunde jurnaliştilor la întrebări pe tema asta. Sunt homosexual şi gata!”, a mărturisit el, atunci. 

4-actu-5-2012-img_0136.jpg

Ciobanu, trist și încercănat, surprins pe stradă de fotoreporterii Click!

 

Probleme cu drogurile

Designerul a fost cercetat pentru trafic de cocaină în urmă cu 11 ani, dar şi anul trecut, când a fost audiat de DIICOT Ploieşti, anchetatorii stabilind, în final, că el fusese doar consumator, nu şi dealer. În martie 2013, vedeta a recunoscut că a cheltuit mulţi bani pe cocaină, însă n-a ajuns să fie dependent. „Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Aş putea să spun că în 2009 am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger”, a spus Răzvan Ciobanu la Antena Stars.

4-actu-4-2010.jpg

2010. Creatorul de modă se lupta cu kilogramele în plus

 

Anul trecut, Răzvan Ciobanu a fost implicat într-un dosar care viza mai multe persoane care ar fi comercializat droguri în zone bune ale Capitalei, însă nu a fost condamnat.

Acuzat de furt

Răzvan Ciobanu a avut „de furcă” şi cu bărbaţii din viaţa lui. El a mai fost acuzat că a furat un ceas foarte scump din casa bărbatului care i-a fost prieten aproape opt ani. De asemenea, creatorul a fost acuzat că avea datorii de mii de euro la mai mulţi prieteni şi că ar fi fost în faliment. Mai mult, el a spus anul trecut că a fost bătut de fostul său iubit, cu care a fost implicat într-o relaţie timp de cinci ani. Creatorul de modă a spus la vremea respectivă că fostul său prieten l-a lovit în cap cu un scaun de metal, iar din acest motiv a ajuns la medic.

4-actu-2-2014-img_6678.jpg

2014. Când nu era în lumina reflectoarelor, părea alt om

 

”Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el. Eu m-am apărat cât am putut. Ţin minte doar zgomotul pe care l-a făcut acea bază când mi-a spart obrazul. Am căzut la podea. Eram în stare de şoc. I-am zis că dacă vrea să terminăm... i-am pus un cuţit în mână cu lama îndreptată spre mine şi i-am spus că pot să fac eu asta, să mă înfig singur în cuţit», a povestit Răzvan Ciobanu la Kanal D. La scurt timp după incident, Ciobanu a publicat imagini cu chipul lui tumefiat. În fotografia respectivă, creatorul de modă apărea cu ochiul vânăt. 

Lupta cu kilogramele în plus

În 2017, el a reuşit să slăbească aproape 50 kg după ce a ţinut dieta Atkins. Designerul a ajuns la 80 kg, pornind de la o greutate de 128 kg. Răzvan Ciobanu consuma doar carne, brânză şi ouă. Dieta Atkins este una săracă în carbohidraţi şi este recomandată celor care vor să slăbească relativ rapid multe kilograme.

4-actu-3-2017-img_0061.jpg

2017. Răzvan avea deja o siluetă de invidiat

 

Citește și:

Foștii colegi de la «Bravo, ai stil!», mesaje emoționante de adio pentru Răzvan Ciobanu

Poliția confirmă: ”Răzvan Ciobanu era singur în mașină și nu purta centura de siguranță”

 
 
Loading...