Răzvan Fodor (45 de ani) vrea să se vaccineze de urgență anti Covid-19. Șarmantul prezentator suferă de astm alergic, o boală care reprezintă un risc major în cazul unei infecții cu noul coronavirus.


Tocmai de aceea, Răzvan Fodor și-a luat toate măsurile de precauție pentru a nu se infecta cu temutul virus. „Aștept să mă vaccinez, pentru că sunt în categorie de risc, am astm. Cu astm alergic n-ai voie să iei Covid niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la «Adela» le facem cu masca pe față”, a declarat Răzvan Fodor, în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars. 

Răzvan Fodor este bărbatul anului 2020! 

Prezentatorul show-ului „Burlacul” a fost desemnat de către telespectatoare bărbatul anului 2020. “Sunt mister pandemia. Bine, nu este așa măgulitor să iei premiu pe pandemie. Eu nu prea mă bucur de cadouri, de premii”, a declarat Răzvan Fodor. La mult râvnitul titlu au mai candidat Codin Maticiuc, Cabral, Vladimir Drăghia, George Piștereanu și Valentin Butnaru.

Răzvan Fodor este noul prezentator al show-ului „Burlacul”, care va debuta undeva în luna martie. Burlacul, pentru care se vor bate cele 25 de concurente în acest an, este Andi Constantin, fostă ispită la „Insula iubirii”.

andi-constantin-burlacul.jpg

andi constantin cu un trandafir in mana
Andi Constantin este noul protagonist al show-ului ”Burlacul”
foto: Antena 1

 

Răzvan Fodor a povestit de la filmările show-ului care tocmai s-au încheiat. “La deplasarea în Turcia, am fost testați toți. Au fost două locații unde s-a filmat. Casa fetelor era sigilată. Tot ce înseamnă locații exterioare au fost departe, la Valea Regilor, ca să nu fie lume multă. Am stat 33 de zile acolo. Am zis să facem ceva mai mișcat show-ul. Așa că la sfârșitul show-ului eu dau niște sfaturi. Am terminat de filmat, fetele nu au fost obraznice. Totul s-a filmat în Turcia, doar două ediții s-au făcut în România. La început în cursa pentru inima burlacului s-au înscris 25 de fete, dar în finalele din Istanbul au rămas doar 15”, a mai precizat Răzvan Fodor. 

 
 
Loading...