Silviu Prigoană a plecat cu cei doi copii, Maximus şi Eduard, în Franţa, fără acordul Adrianei Bahmuţeanu şi fără acordul judecătorului. Prezentatoarea TV a declarat că nu este deranjată de acest lucru şi că se bucură că omul de afaceri se ocupă de copii.


Deşi Silviu Prigoană a plecat din ţară cu copiii lor fără să ceară voie, Adriana a explicat că e bucuroasă că fostul soţ i-a dus la Paris şi că le face toate poftele. În plus, Prigoană o lasă să vorbească cu cei mici zilnic, aşa că nu îşi face prea multe probleme. 

"Până la urmă, nu mă deranjează. Am văzut imagini de la Disneyland, din Paris. E bine că i-a dus acolo. Nu mă deranjează. Dacă pleca de pe teritoriul UE era o problemă. E bine că era şi un parc de distracţii acolo. Nu înţeleg de ce nu a stat mai mult. Nu am de ce să îmi fac probleme. Îi mulţumesc fostului soţ că îmi dă ocazia să vorbesc la telefon cu copiii aproape în fiecare seara, că a înţeles că trebuie să comunicăm. M-am împăcat cu situaţia. Mai e o săptămână şi o să plecăm şi noi în vacanţă", a spus Adriana, la Antena Stars.

Totuşi, ea a subliniat că nu a vorbit deloc cu Prigoană, ci direct cu copiii. 

"Nu am vorbit eu cu el, doar l-am sunat şi mi-a dat direct copiii. Mai mult nu am ce să comentez. Să îi ducă, să le cumpere de toate, să cheltuiască toţi banii cu copiii mei. Chiar am vorbit cu Maxi, mi-a spus că i-a cumpărat telefon şi tabletă. Îl rog pe fostul soţ să îi lase cadourile şi când se întoarce acasă", a mai spus prezentatoarea TV. 

Deşi recunoaşte că nu trece prin cea mai bună perioadă, Adriana a explicat că s-a mai relaxat. Însă nu va renunţa la procesul împotriva lui Prigoană.

"M-am relaxat, am început să fac nişte tratamente, să mai slăbesc. Am de gând să continui procesul, trebuie să continuăm şi pe cale legală. I-am sugerat în mod public că trebuie să avem o relaţie civilizată, pentru copii", a completat Bahmu. 

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat de cinci ori

Telenovela lui Bahmu şi Prigoană a început în urmă cu 11 ani, mai exact în anul 2003, când s-au căsătorit prima dată. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să divorţeze.

În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 a fost al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar acum sunt la al cincilea divorţ.

 

Loading...