Le-a prezis că se despart, dar Alex Velea face haz de necaz! În urmă cu aproximativ o lună, Carmen Harra declara că solistul și Antonia nu vor rămâne împreună.


Alex Velea a fost Invitat luni (26 septembrie) în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, să-i dea replica celebrei Carmen Harra care, de-a lungul timpului a prezis mai multe divorțuri mondene.

antonia_familie.jpg

alex velea antonia
Carmen Harra a prezis că Alex Velea și Antonia se vor despărți
Foto Click!

Amuzat de toată situația, Alex Velea nu a părut să ia în serios avertismentele lui Carmen Harra și a făcut câteva glumițe pe seama acestora: "Mare drama ați băgat în casa noastră doamnă. Noi când am auzit asta, ne-am tot gândit, să ne desparțim, să nu ne desparțim. Și am tot stat să ne gândim dacă să ne desparțim pe loc. Nu știu dacă mi se pare amuzant sau trist ce a zis aceasta doamnă. Te iubesc, Antonia! Te rog nu mă părăsi!", a declarat Alex Velea la Kanal D.

Carmen Harra a prezis în urmă cu o lună că Antonia și Alex Velea se vor despărți

Interpretând numerologic după data de naștere a celor doi artiști, Carmen Harra consideră că nu li se prevede un viitor împreună. Chiar dacă acum își jură iubire veșnică și par mai îndrăgostiți ca niciodată, Antonia şi Alex Velea se vor despărți, afirmă Carmen Harra, iar situația se va complica după nașterea celui de-al doilea copil, a declarat ea pentru Ziarul Ring.

Loading...