Marcel Toader a făcut acuzații grave, marți (5 septembrie), la Acces Direct, unde a declarat că Maria Constantin și Augustin Viziru s-ar fi hârjonit în perioada în care au fost concurenți la „Ferma vedetelor”.


Până la acest moment, Maria nu a ieșit public să confirme sau să infirme cele spuse de actualul ei soț, de care vrea să divorțeze pe 13 septembrie. Nici Augustin Viziru nu a făcut declarații privind acuzațiile care îi sunt aduse, însă a reacționat printr-o postare pe Facebook.

Augustin a publicat o imagine cu Doinița Oancea, cu emoji-uri cu inimoare. Deși nu au confirmat niciodată, o bună perioadă de timp s-a zvonit că cei doi ar avea o relație amoroasă.

 Nu se știe ce mesaj a vrut să transmită Augustin prin fotografia publicată, însă cert este că vrea să readucă în discuție posibila idilă cu bruneta, cel mai probabil pentru a distrage atenția de la scandalul cu Maria Constantin. Ori să fie, oare, o confirmare a relației cu Doinița?

doinita oancea
Augustin Viziru a publicat o fotografie cu Doinița Oancea, în contextul scandalului cu Marcel Toader și Maria Constantin
foto: arhiva personală
loading...
Loading...