Colegi de platou în serialul "Sacrificiul" (Antena 1), Dorian Popa şi Oana Zăvoranu au apărut în câteva scerne controversate dând naştere unor speculaţii potrivit cărora cei doi ar avea o legătură amoroasă. Cel care a lămurit lucrurile a fost cântărețul de 31 de ani, care a infirmat categoric zvonurile explicând că are o relaţie solidă cu iubita lui, Claudia.


Deranjat de speculaţiile care s-au făcut în ultima vreme, Dorian Popa a explicat foarte tranşant că îl leagă de Oana Zăvoranu doar o relaţie profesională şi o amiciţie. 

“Am tot vãzut cã circulã o veste conform cãreia eu şi Oana Zãvoranu  am forma un cuplu şi mã simt dator sã infirm acest lucru. Eu şi Oana suntem doar colegi de platou în serialul “Sacrificiul”. Este adevãrat cã în noul sezon al serialului, «Alegerea», rolurile noastre se intersectează mai mult decât pânã acum şi este posibil ca pozele fãcute pe platourile de filmare sã inducă în eroare. 

oana22.jpg

oana zavoranu, dorian popa
foto: arhiva personala

Eu am o relaţie ce dureazã de mai bine de 7 ani de zile, iar Oana şi cu mine nu avem nicio altă relaţie în afară de cea de colegialitate. Mai mult de atât, profesionalismul pe care l-am deprins de la doamna Ruxandra Ion ne impune sã nu amestecăm munca cu viaţa personală. Aş dori ca viaţa mea personală să fie respectatã. Aşa cum mi-am obişnuit deja fanii şi prietenii. Dacă voi avea ceva de anunţat o voi face eu, personal”, a punctat Dorian Popa. 

Oana şi soţul ei Alex au şters toate pozele pe care le aveau împreună

Zvonurile care au tot circulat au fost alimentate şi de faptul că Oana Zăvoranu a şters toate pozele pe care le avea pe reţelele sociale cu soţul său. Oana Zăvoranu s-a cununat, religios, cu Alex Ashraf în vara lui 2016, ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. Naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană.

La momentul respectiv, vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a redescoperit ”jumătatea”.

Unul dintre motivele pentru care bruneta și palestinianul s-ar fi despărţit pare să fi fost imaginile surprinse într-o benzinărie din nordul Capitalei, în care Alex Ashraf o atingea pe picior pe o colegă de la sală. Bruneta cu care se afla Alex Ashraf și-a întins picioarele pe scaunul acestuia, iar palestinianul a recurs la câteva gesturi uşor pripite şi nepotrivite pentru un bărbat însurat.

 

 

Citeşte şi:

 

EXCLUSIV Oana Zăvoranu, scene fierbinți la 46 de ani: “Soțul mi-a dat voie”

Oana Zăvoranu, fără silicoane și cu rochița până sub fund, pe covorul roșu de la «Sacrificiul»

 

 
 
Loading...