Neti Sandu (62 de ani), responsabilă cu horoscopul la Pro TV, în cadrul știrilor matinale, a fost diagnosticată cu Covid-19. Conform procedurilor standard, întreaga echipă de pe tura de dimineață a fost testată, iar rezultatele sunt negative.


„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare”, a declarat prezentatoarea pentru Pro TV.

FANATIK scrie că Andreea Marinescu, Cosmin Stan, Diana Enache și Roxana Hulpe, plus cameramanii, reporterii și întreaga echipă care a lucrat în ultima săptămână și a venit în sediul din Pache Protopopescu, toți sunt în izolare la domiciliu, după ce au intrat în contact cu persoane bolnave de coronavirus din interiorul trustului PRO TV, inclusiv Neti Sandu. „Toată echipa de prezentatori Știrile PRO TV din această tură a fost testată, iar rezultatele sunt negative. La nivel de companie, depunem în continuare toate eforturile necesare pentru a ne asigura că riscul de contaminare este minim”, au declarat reprezentanții trustului PRO TV pentru FANATIK.

Citește și:

Andi Moisescu, testat pozitiv cu coronavirus. Ce se întâmplă cu filmările pentru ”Românii au talent”

Andreea Esca, în lacrimi la TV, după lupta familiei ei cu COVID-19: «Soţul meu mi-a spus că așa arată iadul»

 

 
 
Loading...