Celebrul cuplu Deea şi Dinu Maxer are cu ce se lăuda, căci fiul lor, Andreas, este deja o mică vedetă, cu un CV impresionant pentru vârstă lui. Micuţul a filmat, alături de părinţii lui, pentru programele de Crăciun şi de Revelion ale posturilor de televiziune.


Anul care se apropie de final pare să fi fost unul plin pentru Deea şi Dinu Maxer (44 de ani), cărora li s-a mărit familia cu un nou membru, Maysa, care a împlinit o lună şi jumătate. În plus, împreună cu soţia sa şi cu fiul lor au filmat de zor pentru mai multe emisiuni de televiziune care vor fi difuzate de Crăciun şi de Revelion. Prezenţi la o filmare de la Etno Tv, „Acasă la Electrecord”, prezentată de Anne Marie, Gabriel Dumitru şi Răzvan Petre, Dinu Maxer a venit însoţit de fiul lui, Andreas.

12-13-vedete-2.jpg

Andreas se simte de minune în studioul de înregistrări

12-13-vedete-halloween.jpg

În videoclipul ”Halloween”

Cu acest prilej am aflat de la fostul solist al trupei AXXA că fiul lui şi al Deei le-a moştenit talentul artistic: „La aproape 9 ani, are deja 8 videoclipuri şi 9 piese, la care a muncit şi el cot la cot cu echipa. Acestea sunt «Bebe Max», «La mulţi Ani, să petrecem», «Tu, Mama!», «Moş Crăciun vreau să vii», «Halloween», «Obsedat de Brawl Stars», «Game Over», un duet cu mine – «Noapte bună, dragă tată» şi «Pisicuţo!». Andreas Maxer este cea mai tânără voce difuzată la radio: la două luni i-am înregistrat gângurelile şi le-am mixat într-o piesă house, care a fost difuzată în heavy-rotation, la Radio eFeM. Tot despre el vă putem spune că este cel mai tânăr membru Credidam încă de pe la 2 ani şi ceva. Este un copil bun care în afară de muzică mai este pasionat de desen şi de vlogging. Este modest şi cuminte şi visează să devină pictor şi cântăreţ. Şi-a dorit foarte mult o surioară, iar anul acesta a venit Maysa în vieţile noastre”, ne-a povestit Dinu Maxer.

12-13-vedete-game-over.jpg

În videoclipul „Game Over”

12-13-vedete-tu-mama.jpg

În videoclipul ”Tu, mama!”

El ne-a mai dezvăluit: “Băiatul nostru face canto şi pian cu profesoara Claudia Păun care este fiica primului meu profesor de la Palatul Copiilor. Este în clasa a doua şi abia aşteaptă să vină Moş Crăciun pentru că a fost cuminte şi ascultător tot anul”.  Dar soţii Dinu şi Deea Maxer nu vor sta acasă în Noaptea dintre ani. Ei sunt aşteptaţi de petrecăreţi la un local din Craiova, unde vor prezenta programul de divertisment şi vor susţine un recital la  ”Revelionul 2020”, alături de interpreta de muzică populară Niculina Stoican şi de alte vedete de top.

 

 
 
Loading...