Ester Peony (25 ani), câștigătoarea selecției naționale Eurovision, cu piesa “On a Sunday”, va pleca duminică la Tel Aviv, Israel, alături de întreaga delegație a României la competiția internațională Eurovision 2019, care se va desfășura în perioada 14- 18 mai.


Pe 5 mai, ea va participa la prima repetiție și va cânta a șasea la semifinala din 16 mai. Ester ia lecții de canto cu Crina Mardare, își protejează vocea cu ceaiuri și cu miere și poartă un inel norocos, primit în dar de la o prietenă. La finala de la Tel Aviv, o vor încuraja mai multe rude din Canada, inclusiv tatăl ei.

Șefa delegației române, Smaranda Vornicu, a  vorbit despre sumele investite: ”100 000 de euro din partea TVR, în afară de sponsori, din care aproape 60.000 de euro au costat efectele speciale pentru scenă. Dacă mai punem și taxa de participare de 130.000 de euro, anul acesta, cheltuielile trec de 230.000 de euro. Iar regizorul Petre Năstase a adăugat: ”Până acum ne-am dus ca niște săraci, n-am avut nici vânt. Nu te bagă nimeni în seamă dacă nu investeşti în show”. 

 
 
Loading...