Participarea de acum 14 ani la Eurovision a fost cu noroc pentru Mihai Trăis-tariu, piesa lui, ”Tornero”, fiind difuzată şi acum în discotecile din întreaga lume: “Competiţia mi-a deschis un drum internaţional. Mi-l doresc din nou. Românii îşi doresc un loc 1 în muzică”, a menţionat el, plin de speranţă.


Mihai Trăistariu (40 ani) nu se dă bătut. A dat sfară în ţară ca cei mai buni compozitori să-i ofere piesa norocoasă pentru a câştiga marele trofeu, singurul important care îi lipseşte din colecţia de peste 150 de premii de la cele mai tari competiţii muzicale. Artistul vrea să-şi depăşească performanţa din 2006, din marea finală desfăşurată în Grecia, când s-a clasat pe un binemeritat loc 4 cu melodia ”Tornero” cu un record de puncte, 172.

De atunci, Mihai e aproape nelipsit din competiţia naţională, în speranţa că va reprezenta din nou România, dar publicul şi juriul nu au mai mers pe mâna lui. Totuşi, nu renunţă, şi, în această perioadă, se pregăteşte pentru a 11-a participare: ”Când e dragoste, e pe toată viaţa. Anul trecut m-am retras pentru că apăruseră nişte nereguli în mintea mea, poate au fost, poate nu au fost. Eurovisionul rămâne o prioritate în cariera mea. Nu ştiu de ce. Nu trebuie condamnat lucrul acesta că mai sunt oameni care contestă ambiţia asta a mea. Eu nu văd ceva rău în a-ţi dori să câştigi Eurovisionul pentru România. O să încerc până în pânzele albe, indiferent de rezultat. Am câştigat o dată, dar am câştigat la a şasea încercare, nu din prima. ”Tornero” a fost al şaselea an consecutiv când am încercat, aşa că trebuie să păstrez tradiţia şi să merg probabil de 12 ori ca să câştig din nou. Acum e a 11-a oară. Important e să nu baţi în retragere”, a declarat Mihai Trăistariu, la Antena 1. 

8-vedete-2.jpg

2006. A câştigat în Grecia locul 4, cu piesa “Tornero”

După ce s-a făcut remarcat la Atena, agenda lui de lucru s-a umplut cu concerte la export: ”Cu Eurovision mi s-a deschis un drum internaţional şi călătoresc tot timpul. Cred că nu aş fi călătorit şi cântat atât în afara ţării dacă nu aveam acel Eurovision. De aceea mi-l doresc din nou şi-mi mai doresc şi locul 1 pentru români, îşi doresc şi ei locul 1 în muzică. Poate mai avem în topuri cântăcioşi români, dar un loc 1 aşa fruntaş, cum e Simona Halep la tenis, ar fi binevenit şi în muzică”, a mai adăugat el.

Finala naţională Eurovision 2020 va avea loc cel mai probabil la Buzău, pe 1 martie, urmând ca marea finală să se desfăşoare în Rotterdam, Olanda. Marea Finală Eurovision Song Contest 2020 va avea loc sâmbătă, pe 16 mai, iar semifinalele pe 12 şi 14 mai. Tot acum va fi pentru a cincea oară când Olanda va găzdui această competiţie şi pentru prima oară când va avea loc la Rotterdam, anterior oraşele-gazdă fiind Hilversum, Amsterdam şi Haga (aleasă de două ori).  Până atunci, artistul pregăteşte şi un festival pentru copii în Făgăraş, Jud. Braşov, pe 1 şi 2 februarie.

Trăistariu trage din greu la sala de sport şi a devenit vegetarian

8-vedete-3.jpg

S-a abonat la o sală din Constanţa

Mihai recunoaşte că, la debutul muzical, era prea slab şi cam timid, însă iată că, odată cu trecerea timpului, el s-a transformat într-un macho-man. Şi-a pus implant de păr, şi-a refăcut dantura, merge la cosmetică pentru un ten perfect şi ţine dietă. El şi-a postat şi câteva fotografii de la sala de sport, unde se vede de la o poştă că trupul lui a suferit transformări spectaculoase. Mai mult, el a renunţat la carne, devenind vegetarian. Solistul e mândru de decizia lui: ”Toata lumea mă opreşte pe stradă ca să-mi spună ce frumos am devenit, dintr-odată! Carnea ne urâţeşte, ne îmbibă organismul de toxine, ne îmbolnăveşte, ne umple faţa de coşuri şi ne oboseşte ficatul, băgându-ne zilnic la somn! Eu am fost deştept şi am renunţat la carne, ca să fiu mereu tânar şi neliniştit”, a scris el, pe conturile sociale. 

8-vedete-10.jpg

E foarte atent la alimentaţie

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: