A venit cea mai frumoasă perioadă din an pentru solistul trupei Fly Project, Tudor Ionescu, soţia lui, Ana, şi fiica lor, Ilinca. Înseamnă Crăciun în familie, colinde, cadouri, miros de cozonaci, brad împodobit şi o feerie de luminiţe. Casa lor arată ca un adevărat regat al lui Moş Crăciun.


„Da, iubesc Sărbătorile de iarnă. Îmi place tot ce se întâmplă în perioada aceasta, inclusiv agitaţia din magazine. Dar cel mai mult îmi place să decorez casa de sărbătoare, pentru că sunt pasionată de decoraţiuni”, spune Ana, soţia lui Tudor Ionescu. Îşi aduce aminte că în copilărie împodobeau bradul fix în seara de Ajun şi, din păcate, nu se puteau bucura prea mult de el. „Îmi era atât de drag, încât toate activităţile mele de copil se desfăşurau în jurul lui, inclusiv dormeam sub brad. Lucrurile nu s-au schimbat prea mult nici acum. Nu mai dorm sub el, dar pentru a mă bucura la maximum de această perioadă, împodobesc casa la începutul lunii decembrie”, explică ea.

r215_2.-2col-.jpg

Soţia lui Tudor este cea responsabilă de aranjament

Anul acesta a optat pentru decoraţiuni alb şi bej pentru că se potrivesc cu restul casei şi pentru că dau senzaţia de spaţiu, de luminozitate şi de căldură. Tudor nu a participat, din lipsă de timp. Este mereu pe drumuri, în perioada aceasta având concerte prin ţară.

„De obicei el mă aprobă sau vine cu sugestii când am nevoie. În fiecare an, decorul de Crăciun este surpriza mea pentru el. Vom sta cu toţii acasă pe 24 şi 25 decembrie, iar pe 26 trupa va pleca pentru o serie de concerte în Kazahstan”, explică Ana.

r315_3.-1col-.jpg

Soţia lui Tudor este cea responsabilă de aranjament

Nu numai decorul, ci şi masa de Crăciun e importantă. Iubitoare de tradiţie, Ana va face şi anul acesta cârnaţi de casă, caltaboşi, tobă şi cozonaci, alături de mama şi de bunica ei.

“Ne vom strânge cu toţii la masa de Crăciun, vor veni părinţii şi fratele meu, părinţii lui Tudor fiind prea departe ca să poată ajunge. Este primul an în care Ilinca (doi ani şi jumătate) realizează că vine Moş Crăciun, aşa că vom organiza în seara de Ajun o mică petrecere, unde copiii se vor întâlni şi îl vor aştepta împreună pe Moşul”, mai spune ea. Revelionul, însă, nu e aşa de important pentru ei. Înseamnă muncă, Tudor fiind an de an la concerte, astfel că s-au obişnuit să-l petreacă separat.

Şi alte vedete şi-au decorat locuinţele de sărbătoare

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda ne-au prezentat tabloul perfect de familie când au filmat videoclipul unei piese de Crăciun, cu versuri care exprimă toată bucuria lor de a fi împreună. 

g115_4.-2col-gabriela-cristea.jpg

Gabriela Cristea, Tavi Clonda şi fetiţele lor s-au îmbrăcat în roşu pentru tabloul de familie
Foto: Alexandra Lazăr Photography

Alături de fetiţele lor, s-au îmbrăcat în roşu, au împodobit bradul, au decorat casa şi au mâncat prăjituri cu lapte. 

g215_5.-2col-image3.jpg

Livia Graur a împodobit bradul cu fetiţa ei, Renata

Mirela Vaida a împodobit şi ea bradul, numai că nu prea simte atmosfera de sărbătoare căci camerele îi sunt scăldate de lumina unui soare care aduce mai mult a primăvară decât a iarnă. 

g315_7.-2col-ioana-ginghina.jpg

Ioana Ginghină iubeşte atmosfera Sărbătorilor de iarnă

Iar Ioana Ginghină numără, nerăbdătoare, zilele care au mai rămas până la Crăciun şi se bucură ca un copil de sărbătoare. 

g415_8.-2col-mirela-vaida.jpg

Mirela Vaida a împodobit bradul şi casa, acum aşteaptă zăpada

Livia Graur, prezentatoarea Prima TV, a împodobit ieri un brad uriaş, spre bucuria fetiţei ei, Renata. 

Loading...