De cinci ani se duelează în tribunal, pe titulatura ”Compact”, iar în urma procesului intentat de Paul Ciuci, solistul trupei, Leo are interzis să se folosească de acest nume.


 Iată însă că, pe contul de Facebook al pârâtului, apare mai nou un afiș, cu un spectacol de luna viitoare, pe 10 februarie, la Berăria H din Capitală, pe care îl va susține sub pălăria Compact B, trupă reînființată anul trecut (n.r- și în anii comunismului aceste trupe, Compact B, din București, și Compact C, din Cluj, funcționau în paralel”, creându-se adesea confuzii).

2_col_paul_ciuci.jpg

Paul Ciuci, Leo Iorga, Compact, concert, razboi, trupe rock
Paul Ciuci a cerut în instanță ca Leo să nu se mai folosească de numele Compact

Contactat de reporterii Click!, Paul Ciuci ne-a declarat, vizibil surprins de faptul că Leo încearcă să fenteze decizia tribunalului: ”Știu despre acel spectacol. Asta este meseria lor, ce pot să vă zic? Eu cu Leo avem un proces pe rol, iar justiția o să facă dreptate. Aici se face un tertip ieftin, probabil le-a plăcut perioada când erau în trupa Compact”. Leo a cântat în trupa Compact din Cluj în perioada 1988-1996, în care Paul fusese plecat să-și caute norocul în America, însă, după revenirea țară,  l-a înlăturat pe artistul care i-a ținut locul și pe care acum îl cară prin tribunale, deși e bolnav de cancer pulmonar.

2_col_afis.jpg

Paul Ciuci, Leo Iorga, Compact, concert, razboi, trupe rock
Acesta este afişul spectacolului
 
 
Loading...