Televiziunile pregătesc de zor programul de sfârşit de an, unde la putere vor fi, de departe, muzica populară şi momentele umoristice. Dan Negru, care de 17 ani s-a dovedit a fi invincibil, va aduna, în show-ul său, peste 120 de invitaţi. Dar nici concurenţa nu se lasă mai prejos. Click! a aflat cine va prezenta, la fiecare post tv, emisiunea de Revelion.


Dan Negru l-a convins pe Florin Piersic să vină la filmări

Celebrul prezentator  le-a dat mari emoţii fanilor săi, în vară, când circula zvonul că urma să se transfere la Kanal D. Dan Negru (47 de ani) a anunţat însă recent că, luna viitoare, va relua filmările pentru show-ul care l-a consacrat, încă de acum 17 ani,  alături de 120 de invitaţi, din toate domeniile. Va fi inclus şi concursul cu măşti, Antena 1 achiziţionând deja din America costumaţii foarte scumpe, de mii de dolari.
Click! a aflat că trustul Intact se află zilele acestea în tratative avansate cu celebrul solist italian Al Bano, cântăreţul urmând a interpreta câteva piese de succes şi de a susţine un moment umoristic. Dan mizează însă şi pe un artist de calibru, nimeni altul decât  Florin Piersic (82 de ani), zis şi Mărgelatu, acesta acceptând fără să clipească marea provocare. Filmările vor avea loc la mijlocul lunii decembrie şi vor dura două zile. Pentru că Dan prezintă cel de-al 18-lea Revelion, producătorii îi vor serba majoratul cu un tort uriaş.

Iuliana Tudor prezintă la TVR 1 finala «Vedeta Populară»

TVR se concentrează, pentru Noaptea dintre Ani, pe un program de muzică populară, prezentat de Iuliana Tudor (40 de ani). Surse din acest post tv ­ne-au dezvăluit că pe 31 decembrie va fi difuzată finala emi­siunii-concurs ”Vedeta Populară”, prilej pentru telespectatorii care au îndrăgit acest show cu tinere talente să afle şi numele marelui câştigător.

r22-3-neata-2-15col-160-iu.jpg

Iuliana Tudor este gazda programului de la TVR 1

Nu vor lipsi din cadru nici cei cinci juraţi, Mircea Dinescu, Elise Stan, Constantin Enceanu, Laura Lavric şi Grigore Leşe, ei având o misiune grea în alegerea premiantului deoarece pe scenă au urcat, de-a lungul celor două luni, mulţi români cu voci de aur. Se zvoneşte că vor fi incluse şi recitaluri ale unor ”populăroşi”.

Corina Chiriac aduce  «Generaţia de Aur» la Naţional TV  

 Postul Naţional TV pregăteşte o ediţie specială a show-ului ”Opriţi timpul!”, realizat şi prezentat de solista Corina Chiriac (68 de ani). Vedeta şi echipa ei au demarat deja filmările şi promit invitaţi speciali din mai multe domenii, de la actori cunoscuţi la cântăreţi de muzică uşoară, dance sau de muzică populară.

r32-3-neata-3-15col-160-co.jpg

Corina Chiriac și-a pregătit ținute de gală pentru filmările de la Național TV

Cei mai mulţi dintre cei care vor susţine recitaluri sunt artişti din ”Generaţia de Aur”. Artista şi-a pregătit câteva rochii de seară, ţinute pe care le veţi admira pe 31 decembrie, dar şi un decor de poveste.

Teo invită solişti de muzică dance şi actori de comedie

Postul turcesc Kanal D a decis să lase programul de Revelion pe mâna prezentatorilor Teo Trandafir (49 de ani)  şi Adrian Cristea sau ”Bursucu”, cei doi urmând să realizeze o ediţie specială a producţiei tv ”Teo Show”.

r42-3-neata-4-15col-160-te.jpg

Teo Trandafirle pregătește fanilor multe surprize muzicale (Kanal D)

Ei le pregătesc mari surprize telespectatorilor fideli, invitând pe platourile de filmare solişti de muzică dance, dar şi de muzică populară. 

După cum stau lucrurile, se pare că nici un post tv nu va mai include în program şi solişti de manele, pe motiv că aceştia nu mai înregistrează audienţe mari, ca acum câţiva ani.

România TV a pregătit un program de muzică populară

Și România TV a intrat în horă și speră să atragă cât mai mulți telespectatori cu recitalurile artiștilor de muzică populară.

r52-3-neata-5-15col-70-tra.jpg

Mihai Trăistariu și Gheorghe Turda

Mihai Trăistariu n-a reușit să păstreze secretul de la filmări, așa cum fac cam toate televiziunile, așa că a postat pe contul de Facebook câteva fotografii alături de invitații de cinci stele.

r62-3-neata-6-15col-70-cir.jpg

Mihai, alături de Maria Cârneci

Vor cânta și vă vor încânta, printre alții, Gheorghe Turda, Irina Loghin, Maria Cârneci și soții Cornelia și Lupu Rednic. Ei vor interpreta piese de pahar și de voie bună.
Și Trăistariu, care în 2006 a dat lovitura la Eurovision cu piesa ”Tornero”, a pregătit un recital de excepție.

r72-3-neata-7-2col-70-sotii.jpg

Cornelia și Lupu Rednic vor susține un recital

Artiștii au filmat cu drag, ba chiar au depănat amintiri în pauze, din turneele din țară și din străinătate, pe care le-au avut, de-a lungul timpului, la Sărbătorile de Iarnă.

 

 
 
Loading...