Cinci băieți, un număr de dans mai „deocheat” și tot 5 perechi de „pătrățele” pe abdomenele bine lucrate la sală. Acesta a fost cadoul de 8 martie pentru toate telespectatoarele emisiunii „Românii au talent”, din partea trupei „The Champions”, oferit sub forma unui moment de show care a îmbinat dansul cu...striptease-ul.


De Ziua Internațională a Femeii, telespectatoarele emsiunii „Românii au talent” au avut parte de o surpriză! Cu ocazia zilei de 8 martie, cadoul pe care l-au primit atât femeile din public, cât și cele de acasă, a constat într-un număr de striptease incendiar, care a adus zâmbetele pe chipurile acestora.

Remus Boroiu de la „Ferma”, striptease la „Românii au talent”

Surpriza a fost și mai mare având în vedere că din trupa de „băieți fără tricouri” a făcut parte și Remus Boroiu, actual concurent al emisiunii „Ferma”, difuzată de Pro TV. „The Champions” au făcut furori pe scenă, cu un număr de dans combinat cu momente de striptease, bucurându-se din plin de aplauzele doamnelor și domnișoarelor care au făcut parte din audiența live a show-ului.

remus-boroiu-ferma-romanii-au-talent.jpg

Remus Boroiu, „abonat” la emisiunile de la Pro TV
Foto: Captură Pro TV

Florin Călinescu a decis că el nu poate juriza numărul, deoarece și-ar fi dorit, probabil, să fie unul cu domnișoare, însă s-a bazat pe părerea reprezentantelor sexului frumos din public, care s-au declarat impresionate în mod plăcut de numărul băieților. Pentru un plus de amuzament, juratul a întrebat mai mult doamnele trecute de vârsta a treia, spre deliciul întregii audiențe. Trupa a reușit să obțină 4 de „Da” din partea juriului și urmează să incingă din nou atmosfera pe scena de la „Românii au talent”.

remus-boroiu-romanii-au-talent.jpg

Remus Boroiu și colegii lui din trupa „The Champions”, show de striptease pe scena de la „Românii au talent”
Foto: Captură Pro TV
Loading...