„Viața bate filmul!” este o zicală din popor care i se potrivește de minune lui Cristi Georgescu (31 de ani), unul dintre reporterii de la Antena 1. Născut de Crăciun, tânărul are o poveste de-a dreptul spectaculoasă.


Medicul care trebuia să îl aducă sănătos pe lume i-a tăiat cu un bisturiu mâna dreaptă și l-a declarat mort, trimițându-l direct la morgă. Însă era viu și Dumnezeu i-a dat un destin frumos, după ce o asistentă i-a salvat viața. Cristi Georgescu are însă o mare dorință: să se așeze la casa lui.

„Acum sunt singur, pentru că nu vreau să am o relație la întâmplare. Îmi doresc de la femeia de lângă mine să fie sinceră, pozitivă, să nu vadă partea negativă a lucrurilor în viață. Eu sunt mai selectiv, caut o femeie asumată. Până acum am avut mai multe iubite absolut normale din punct de vedere fizc. N-am avut niciodată probleme ca femeile, să nu mă accepte așa cum sunt. Am avut femei foarte frumoase”, a declarat jurnalistul pentru Click!.

De asemenea, Cristi Georgescu ne-a mai spus că preferă să fie tratat egal, fără compasiune: „În afară de micile răutăți ale copiilor, n-am avut probleme până acum. Am un caracter de luptător, vreau să fiu un om normal, nu cer mila nimănui. Am simțit tot timpul că oamenii vor să mă protejeze. Prefer să nu se vorbească în general despre mine și despre problemele mele”.

 
 
Loading...