Vara aceasta, Dan Bittman a avut emoții cât casa. Și asta pentru că doi dintre băieții lui au susținut examene. Cel mic, Evaluarea Națională, cel mare, Bacalaureatul.


Patrick Noah, fiul lui cel mijlociu, a absolvit Şcoala Naţională Europeană, instituţie de învăţămând privată, cu media 9,42 la Evaluarea naţională. Tânărul a luat 10 la Matematică şi 8.85 la Limba şi literatura română. 

Astăzi, 5 iulie, a fost rândul băiatului cel mare, Alexandru Ioan, să afle ce media a luat la Bacalaureatul. Acesta a obținut 7,36 la examenul de maturitate. La examenul de Limbă Română a obținut nota 6,65, la Matematică 6,40, și la Biologie nota 9,05.

 

Aici şi-a investit Dan Bittman averea!

bittman12121.jpg


Fotografii: Dorin Constanda

Zarvă mare, joi seară, la 49 de kilometri de Bucureşti, pe malul Lacului Sulimanu. Nu de alta, dar aici a ”răsărit” Parcul de agrement ”A2 Wake Park”, visul oricărui iubitor de sporturi nautice, dar şi de odihnă şi de relaxare. Patron este nimeni altul decât Dan Bittman, care se declară mândru de afacerea sa:  „Am investit singur aici 500.000 de euro, însă suma finală va ajunge la 700.000 de euro. Aici se poate şi dormi, sunt 24 de locuri de cazare, 3 apartamente mari, 4 căsuţe din lemn, mai mici, care au aer condiţionat, se poate sta bine- mersi în weekend. Se mai poate pescui, însă ce e mai important e că se pot practica sporturi extreme, se face wakeboarding sau curse off road.

2-bd-2.jpg


Olandezul invitat de Bittman a făcut demonstraţii de wakeboarding

 

Dar, cine doreşte poate pescui sau juca fotbal. Deocamdată am doi angajaţi, însa vor fi la un moment dat 10. Pentru seara aceasta l-am adus pe olandezul Daniel Rutten să facă o demonstraţie de wakeboard, el fiind campion mondial în Olanda. Încerc să învăţ şi eu acest sport, iar pe viitor o să vreau să aduc şi nişte skyjet-uri aici ca să vină oamenii cu plăcere aici. Sper ca pe viitor, poate la anul, să facem evenimente, chiar un festival”, ne-a declarat celebrul artist.

 

 

De la eveniment nu au lipsit iubita lui, poeta Liliana Ştefan, şi fiul lor cel mic, Mark Nicolas. Dar, cei prezenţi s-au mai bucurat de o surpriză: Jurjak, fiul lui Edi Petroşel, colegul lui Bittman din Holograf, a susţinut un concert care le-a mers tuturor la suflet. Printre cei prezenţi i-am mai remarcat pe Tavi Colen cu fiul şi iubita, Lora cu iubitul, Alina Eremia, Raluka, Ioana Petric şi Cristian D, Liviu Teodorescu şi fratele lui, toţi manifestându-şi dorinţa de a petrece în acest mic colţ de Rai.

Iată cât costă să te distrezi la «A2 Wake Park»!

2-bd-4.jpg


Aici se pot închiria echipamente sportive

Dacă doriți cursuri de wakeboarding (n.r. – ski nautic cu placa) vă spunem că preţurile sunt pe categorii: 50 de ron-10 minute de iniţiere, şi 150 de lei, la avansați, pentru o oră. Pentru a vă plimba cu placa pe cablu, preţurile pornesc de la 35 de lei, 15 minute, iar pentru un sezon întreg plătiți 3.600 de lei. Echipamentele (plăci, căşti, veste) se pot închiria pentru o oră sau pentru o zi, cu 45 sau 135 lei.

 

Pentru cine doreşte cazare, vă spunem că un Bungalow cu trei locuri costă 150 de lei pe noapte, iar pentru un  apartament cu 5 locuri veți da  250 de lei pe noapte. La camping  este mult mai ieftin, doar 20 de lei pe noapte.   

elefant.ro%20

Alex Bittman, când la Bac, când la muncă, în cluburi

8-9-2-col-alex-bitman.jpg


Alex Bittman (dreapta) este un DJ apreciat

Vineri, 30 iunie, de la ora 22.30, tânărul face show la Promenada Mall, la petrecerea “On The Block”.
Deşi este în focurile examenelor de Bacalaureat, Alex Bittman nu renunţă la pasiunea pentru muzică, aşa că găseşte timp şi pentru învăţat, şi pentru mixat la pupitrul de DJ. Alex, alias Sybro, a lansat până în prezent remix-uri pentru artişti precum Dan Bălan, Lora, iar recent a scos un CD cu 4 piese.

Fiul lui Bittman, 10 la Mate la Evaluarea naţională. Fata lui Minune, 3.50!

3-15col.jpg

Dan Bittman, rezultate evaluare nationala, Cabral, Adrian Minune, copii vedete examene
Dan Bittman, mândru de fiul său cel mijlociu

De departe, cel mai fericit tătic la ora actuală trebuie să fie Dan Bittman (55 de ani). Fiul lui cel mijlociu, Patrick Noah Bittman, care a absolvit Şcoala Naţională Europeană, instituţie de învăţămând privată, a obţinut media 9,42 la Evaluarea naţională. Tânărul a luat 10 la Matematică şi 8.85 la Limba şi literatura română.

cabral-si-inoke.jpg

Dan Bittman, rezultate evaluare nationala, Cabral, Adrian Minune, copii vedete examene
Cabral şi Inoke vor avea o vară liniştită
foto: arhivă personală

Şi Cabral răsuflă uşurat pentru fiica lui, Inoke. Adolescenta, fostă elevă la Şcoala Gimnazială "Ioanid", din Bucureşti, va avea o vacanţă de vară liniştită, căci a obţinut media generală 8.62. Notele ei au fost echilibrate: 8,75 la proba de Limba şi literatura română şi 8.50, la Matematică. În familia lui Adrian Minune nu este însă aşa mare veselie.

carmen_domino.jpg

Dan Bittman, rezultate evaluare nationala, Cabral, Adrian Minune, copii vedete examene
Adriana (stânga), alături de părinţi şi de sora ei mai mare, Carmen
foto: arhivă personală

Adriana Simionescu, fiica cea mijlocie a manelistului, a obţinut doar 3.50 la Matematică şi 6.40 la Limba şi literatura română, media generală fiind 4.95. Tânăra a studiat la Colegiul Naţional de Arte "Dinu Lipatti", semn că este şi ea preocupată de muzică, la fel ca tatăl ei. Notele afişate azi sunt cele înainte de contestaţie, aşa că, în cazul în care vor dori recorectarea lucrărilor, copiii vedetelor pot obţine sutimi în plus sau în minus. Contestaţiile se depun azi, 26 iunie, până la ora 20, iar pe 30 iunie se vor publica rezultatatele finale la Evaluarea naţională 2017.

 

Fiii lui Dan Bittman, emoții la examen: «E cea mai grea săptămână din viaţa mea!»

9-act-1-3col.jpg


Dan Bittman, 55 de ani, mândru de copiii lui, Alex, Patrick şi Mark Nicolas (10 ani)

“Am emoţii pentru amândoi, ce părinte nu are. Te bucuri împreună cu ei, dar şi suferi împreună cu ei.

9-act-2-15col.jpg


Alex (18 ani) vrea să dea la ASE

 

Alex începe luni Bacalaureatul şi a făcut meditaţii la Română, Biologie şi Matematică. O să dea la ASE, la Management. Şi Patrick, fiul meu mijlociu, a dat examenul de capacitate şi aşteptăm să vină rezultatele. El zice că a făcut bine, însă îl mai iau la mişto şi îi zic că o să-l dau la cursuri pentru prelucrări prin aşchiere. El e fotbalist bun şi a fost cooptat la Naţionala de fotbal sub 14 ani. Are nume bun, genă bună”, s-a destăinuit Dan Bittman, care este pregătit pentru o săptămână fierbinte.

9-act-3-15col.jpg


Patrick (14 ani) a susţinut săptămâna trecută examenele de evaluare

În următoarele zile, Bittman mai are un hop de trecut.

9-act-5-2col.jpg


Pe Lacul Sulimanul se pot face acum sporturi extreme

 

“Lansarea parcului de la Lacul Sulimanu, «Wake Park – A2 Wake» se face joi, 29 iunie. Am zis să-l facem când o să fim pregătiţi cu tot ce trebuie. Este vorba şi despre siguranţa oamenilor care vin la noi în complex şi trebuie să ne gândim, în primul rând, la ei. A plouat foarte mult şi ne-a stricat planurile, de aceea am amânat lansarea. Vom avea un sistem mare de wake boarding, care nu a fost gata la timp şi unul mai mic. Mai avem un teren de fotbal, unul de baschet, avem o piscină, o trambulină şi un tobogan cu apă. Poate vom face pe viitor şi concerte acolo”, ne-a povestit Dan Bittman.

 

Contestaţiile la Evaluare se depun până la ora 20.00

Este “Săptămâna patimilor” pentru absolvenţii de gimnaziu şi de liceu. Astăzi, până la ora 16.00, se vor afişa rezultatele la Evaluarea naţională pentru cei aproape 140.000 de elevi prezenţi la examen. Cei nemulţumiţi de note pot face contestaţii, până la ora 20.00. În acest an, în premieră, nota finală de la contestaţii va fi decisă de profesorii care vor verifica lucrările, fără să se mai ţină cont cât de mare sau de mică este diferenţa faţă de nota iniţială.

 

140.000 de absolvenţi dau probele scrise la Bac

Pe de altă parte, circa 140.000 de absolvenţi de liceu încep astăzi “probele de foc”, cele scrise, de la Bac. Astăzi este programată proba la Limba şi literatura română, mâine dau test doar cei care au studiat în limba maternă, iar miercuri va fi proba obligatorie. Ultima probă, cea la alegere, a fost programată vineri. Vor fi emoţii uriaşe până miercurea viitoare, 5 iulie, când vor fi afişate rezultatele.

 
 
Loading...