Internat de o săptămână la Matei Balș împreună cu soția sa, cu diagnosticul de Covid-19, Rică Răducanu a vorbit de pe patul de spital. Fostul portar al Rapidului nu are simptome prea grave, dar medicii îl țin sub monitorizare datorită vârstei înaintate. În schimb, soția sa a avut nevoie de oxigen.


„Ce să mai zic, nu vedeți că suntem aproape morți, numai îmi mai arde de nimic. Dacă ne sunați, ne mai ridicați moralul. Nevastă-mea e mai binișor, i-au făcut perfuzii. Eu stau în pat, mi-au făcut două injecții în burtă. Mai apuc să vorbesc cu nevastă-mea doar pe Whatsapp, îmi pune poze cu ea, vorbește, e mai binișor, dar nu prea”, a declarat Rică Răducanu (74 de ani), în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Fostul mare portar al Rapidului este însă dezamăgit de tratamentul administrat de medici. „Nu mi-au dat nici un medicament să-mi treacă. De aia mă enervez, mi-au făcut CT la plămâni și o injecție acolo în burtă. Nu mi-au dat pastile, nimic. Eu mai stau o săptămână în spital. Dacă vreau să mă duc acasă acum, pot. Eu nu puteam însă să stau acasă că cine știe ce prostie făceam, mă apucam de băut. Eu singur nu pot să stau. Eu stau în spital acum pentru că soția mea e la oxigen”, a mai declarat Rică, pentru aceeași emisiune.

Rică Răducanu, ținut sub observație din cauza vârstei înaintate

Rică Răducanu și soția sa au fost diagnosticați cu Covid-19 la sfârșitul săptămânii trecute. Pentru că starea soției sale s-a înrăutățit, simptomele fiind grave, cei doi au fost internați la Matei Balș. Soția marelui portar a fost internată încă de vineri, după ce a avut frisoane și o durea tot corpul. Femeia se află internată în alt pavilion decât soțul ei, fiind intubată. Rică Răducanu nu a avut simptome grave, dar dată fiind vârsta înaintată, 74 de ani, medicii au preferat să-l interneze și pe el ca să-l țină sub observație. 

 
 
Loading...