Ne-au încântat mereu cu melodii superbe, iar, mai nou, au revenit la rampă fie cu lansări proaspete, fie cu apariţii în emisiuni tv. Solistele anilor ‘90 nu şi-au pierdut frumuseţea însă, cum trecerea timpului nu iartă pe nimeni, pe chipul lor şi-au făcut apariţia nesuferitele riduri, cea mai mare spaimă a femeilor din punct de vedere estetic.


Le admirăm şi pentru talent, dar şi pentru faptul că nu şi-au “schimonosit” feţele în cabinetele medicilor esteticieni. Doamnele muzicii româneşti îşi poartă cu demnitate ridurile şi vârsta, iar Click! îţi prezintă cele mai noi poze cu acestea, neretuşate de Photoshop. 

Silvia Dumitrescu (57 de ani) şi-a păstrat tonusul din tinereţe şi nu pare foarte afectată că obrazul îi este brăzdat de riduri. Urmele adânci de pe faţa artistei sunt şi ca urmare a faptului că artista a slăbit enorm, iar pielea lăsată îi dă de furcă. Aceasta nu a apelat însă nici la lifting, nici la injecţii cu acid hialuronic.

 

Oana Sârbu (48 ani) este şi ea un exemplu pozitiv. Cântăreaţa, recunoscută şi azi pentru rolul din pelicula ”Liceenii”,  nu a optat pentru tratamente de înfrumuseţare moderne, care i-ar fi putut face faţa de păpuşă Barbie. Oana şi-a lansat recent un album de colinde, la Magazinul Muzica din Capitală, demonstrând că nu trebuie să fii “din plastic” ca să ai fani şi succes. 

 

Ileana Şipoteanu a împlinit şi ea 49 de ani, dar îşi poartă cu demnitate vârsta. Nu s-a gândit niciodată la operaţii estetice, chiar dacă ridurile de expresie sunt foarte vizibile. Interpreta melodiei “Ce mult te-am iubit”, care a rupt inimile, piesă compusă de soţul acesteia, Dumitru Lupu, are un tonus de invidiat şi sufletul tânăr. 

s312-13-vedetet-2-col-anca-turcasiu.jpg

Anca Ţurcaşiu. 46 de ani

 

Anca Ţurcaşiu arată de senzaţie la cei 46 de ani, mai ales datorită stilului alimentar, solista fiind vegetariană de ani buni. Trupul îi este perfect, însă pe chip au apărut primele cute, mai ales în jurul gâtului. Anca este adepta tratamentelor naturiste, aşa că fuge de bisturiu ca dracu’ de tămâie.  

 

Ramona Bădescu tocmai a împlinit 48 de ani, iar artista se simte mai tânără ca oricând. Cântăreaţa, stabilită de ani buni în Italia, vine des în România. Nu mai e puştoaica de altădată, care se lansa la Festivalul Mamaia, însă Ramona este de principiul că vârsta se poartă în suflet, iar ea se consideră încă tânără. La petrecerea organizată de ziua ei, la restaurantul Dakota din Capitală, artista a radiat de fericire în braţele noului iubit, avocatul Narcis Godeanu. Spre deosebire de celelalte, Ramona Bădescu a apelat la intervenţii estetice, dar nu-i place să dezvolte acest subiect.

 
 
Loading...