Deși este în continuare o femeie foarte frumoasă la cei 44 de ani ai săi, Rita Mureșan, care s-a simțit mereu mult mai tânără decât este în realitate, a mărturisit de această dată că a trecut printr-o perioadă dificilă, care și-a pus amprenta asupra sa.


Invitată la emisiunea „Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars, creatoarea de modă și fostul fotomodel, Rita Mureșan a vorbit deschis despre clipele grele din acest an care au făcut-o să se simtă mai bătrână cu 20 de ani.

„Am 44 de ani, dar eu mă consider un copil de 23 de ani. totuși, în ultimul an, am simțit că am îmbătrânit 20 de ani. Că așa a fost să fie, cu schimbarea de vibrație, cu tot ce s-a întâmplat în jurul meu și al nostru. Ideea este că, în viață nu poți da sfaturi, nu-ți poți da cu părerea despre lucruri pe care nu le-ai trăit”, a mărturisit Rita Mureșan în cadrul emisiunii.

Dincolo de provocările lumești, creatoarea de modă recunoaște însă că a cunoscut o evoluție din punct de vedere spiritual. Este cel mai de preț aspect atunci când te îndrepți spre o altă etapă a vieții.

 
 
Loading...