Este evidentă schimbarea de stil, de atitudine și de vestimentație a Andreei Antonescu, după anunțul divorțului și afișarea cu noul ei iubit, Ștefan Manolache. Solista radiază de fericire, iar la ultimele evenimente mondene la care a participat a și atras atenția cu ținute elegante, care nu amintesc cu nimic de stilul Andre pe care l-a promovat atâția ani.


Am putea spune că este anul Andreei Antonescu (37 de ani), căci solista a revenit să cânte în trupa Andre, în paralel cu cariera solo, a reușit să-și facă ordine în viața sentimentală, ba chiar s-a și îndrăgostit după separarea de Traian Spak, pe care îl așteaptă din SUA, pentru divorț. Miercuri, 6 noiembrie, Andreea Antonescu și noul ei iubit, Ștefan Manolache, au venit braţ la braţ la „Gala Performanţei & Excelenţiei”, eveniment prezentat de Adela Diaconu, la Ambasad’or Otopeni, acolo unde «Andrelele» au primit un premiu pentru reîntregirea trupei. Andreea și Ștefan au confiscat toată atenția căci, într-adevăr, erau îmbrăcați la patru ace, respectând normele de stil pe care bat atât de mult monedă designerii. Costumul stătea impecabil pe Ștefan, iar rochia verde, din catifea, se mula senzual pe trupul Andreei. Absența accesoriilor și coafura simplă, dar îngrijită, au întregit imaginea de nota 10. Înainte de a sta de vorbă cu Andreea, am observat că solista era foarte atentă cu iubitul ei, sugerându-i să-şi încheie nasturele la sacou.

Click!: Am observat că eşti puţin prea protectoare…

Andreea Antonescu: (Îl întreabă pe Ştefan) Sunt protectoare? Nu cred. Sunt atentă la nişte detalii. În momentul în care te prezinţi la o gală, la care dress-codul este de covor roșu, cred că trebuie să fii atent la orice detaliu.

andreea-antonescu-stefan-manolache.jpg

andreea antonescu, stefan manolache
Rochia Andreei Antonescu a fost creată de designerul Paula Milea

Tu străluceşti aici, pe covorul roşu.

Serios? Mulţumesc! Nu are rost să te contrazic.

Cum te întreţii? Ţii o cură anume?

Nu. În afara faptului că o dată la două zile mănânc un borcan de ciocolată, nu ţin nici o cură. Întotdeauna am avut un stil de viaţă dezordonat şi mereu i-am admirat pe cei care au dus un stil de viaţă sănătos.

Ce se mai întâmplă cu divorţul tău?

Ştii, când este să fie, va fi. Nu pot să dau o dată exacta, pentru că nu vreau să pic de neserioasă în faţa cuiva.

Am aflat că fiica ta, Sienna, s-a cunoscut cu Ştefan, iubitul tău.

S-au cunoscut, da! Se înţeleg foarte bine.  

andreea_antonescu_iubit.jpg

andreea antonescu iubit
Andreea și Ștefan, în haine de club
Foto: Click!

Ce urmează pentru tine în carieră?

Urmează lansarea unei piese în cariera solo, după care mai căutăm şi alte piese Andre care vor fi lansate la începutul anului viitor, vom filma un videoclip, bineînţeles concerte, promovarea piesei şi multe alte surprize.

Şi la începutul anului ai şi tu timp să pleci într-o vacanţă?

Habar n-am. Am avut eu vreodată, în viaţa mea, timp pentru o vacanţă? A fost singurul lucru care mi-a lipsit, dar pe de altă parte mi-a plăcut chestia asta. Nu sunt genul de persoană pe care să o iei şi să o pui pe o plajă, că înnebunesc direct. Două zile mi-ar plăcea, mai mult de atât strică.

andreea_antonescu_iubit.jpg

andreea antonescu si iubitul ei stefan manolache
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au o relație de puțin timp, dar se simt minunat împreună
Foto: Antena Stars

Citește și:

EXCLUSIV! Andreea Antonescu, adevărul despre divorț: «În curând veți afla bomba!»

EXCLUSIV Andreea Antonescu spune totul despre noul iubit: «Știm amândoi ce vrem de la viaţă»

 

 

Loading...