Luni, 3 octombrie, a început, oficial, noul an universitar. Bobocii au fost cei mai emoționați pentru prima întâlnire cu noii colegi, cu noii profesori și cu o nouă viață. Au existat și destule vedete sau copii ale unor persoane publice în această posrută.


Printre ele s-au numărat și persoane care nu mai au 19-20 de ani, vârsta celor mai mulți care ajung la facultate în primul an. În acest caz, avem exemplul Elenei Udrea (42 de ani), masterandă în primul an la Facultatea de Teologie din Cluj, dar și al Rocsanei Marcu. Dacă Udrea nu s-a prezentat la ceremonia de deschidere de la Cluj, Rocsana abia a așteptat să meargă la universitatea aleasă. Prezentatoarea de la Antebna Stars, în vârstă de 34 de ani, a hotărât că niciodată nu este prea târziu pentru a învăța o nouă specializare. Deși a mai făcut două facultăți, blonda recent tunată a mers la deschiderea noului an universitar.

A luat loc într-una dintre băncile din amfiteatru și și-a făcut degrabă un selfie, pe care l-a și publicat pe Internet: "Niciodată nu este prea târziu pentru a face a treia facultate", a scris ea. Rocsana a dezvăluit că a ales Dreptul ca specializare pentru a treia sa experiență ca studentă.

 

 
 
Loading...