Duminică, 29 noiembrie, Rodica Popescu Bitănescu este invitată la iUmor, unde face glume pe seama celor trei jurați care nu se așteptau să o vadă pe marea actriță într-o asemenea ipostază. Mihai Bendeac a fost de-a dreptul fascinat și chiar a făcut plecăciuni în fața ei.


Mihai Bendeac a fost fermecat de prezența marii actrițe de 82 de ani. ”A fost absolut minunată, pe lângă faptul că are mintea la fel de ageră ca la 20 de ani, are o tinerețe extaordinară în gândire! A înțeles dinamica, schimbările, e un om care s-a adaptat fără să se trădeze pe sine! În public au fost puști, care poate nu o știau, dar toată lumea o iubea!”, a spus actorul.

Nici Cheloo nu a rămas indiferent, ci a recunoscut: "Nu poate fi contestată, e una dintre cele mai interesante actrițe pe care le-am văzut".

În ediția de duminică, 29 noiembrie, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo devin țintele unor persoane publice din România. Pe lângă Rodica Popescu Bitănescu, pe scena iUmor mai apar Irinel Columbeanu, Florin Ristei, Cezara Dafinescu, Irina Margareta Nistor și Sebastian Coțofană, toți "înarmați" cu vorbe înțepate la adresa juraților.

 
 
Loading...