La cei 79 de ani ai săi, actriţa Rodica Popescu Bitănescu este foarte activă şi joacă şi acum pe scena teatrului. În plus, a acceptat oferta venită din partea Antenei 1, de a apărea în serialul “Băieţi de oraş”, alături de Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin. Este așa cum o știm de-o viață: cu râs colorat,volubilă și optimistă.


Este cochetă, se îmbracă elegant şi se machiază strident și la 79 de ani. Iar ăsta nu e un lucru rău. Aşa apare actriţa Rodica Popescu Bitănescu în episodul şase al serialului “Băieţi de oraş”, care se va difuza miercuri (18octombrie), de la ora 21.15, la Antena 1. Comicul de situație și ironia nu vor lipsi nici de această dată, mai ales că Rodica Popescu Bitănescu trebuie să le dea replica unor "cocalari" precum Malone sau Robby Roberto. Actriţa nu este la prima colaborare cu serialele de televiziune, ea a mai fost invitată şi în alte proiecte de umor, iar la Acasă TV a acceptat un dublu rol în telenovela “Îngeraşii”.

rodica_popescu_bitanescu.jpg

Rodica Popescu Bitanescu, actrita, Baieti de oras, Antena 1, Mihai Bendeac
Așa o vom vedea în "Băieți de oraș", la Antena 1
De nu dă interviuri
Invitată în studioul Adevărul live, actriţa Rodica Popescu Bitănescu a povestit câteva întâmplări din viața ei. "Nu dau interviuri, pentru că, la un moment dat, mi s-au scos din context declaraţiile. Eu am spus că trăiesc bine din pensie şi că mă iubesc oamenii din piaţă, iar uneori mă strigă să-mi dea un strugure. E, şi ei au scris că eu mor de foame şi îmi dau ţăranii să mănânc. Dacă eu, la vârsta asta, aş muri de foame, aş fi o nesimţită. Păi ce am făcut eu toată viaţa? Eu sunt actriţă, sunt şi pensionară, fac piese de teatru, am jucat în telenovele, eu o duc foarte bine. Eu sunt o persoană care trăieşte în prezent, nu mă uit la ce am făcut în trecut. De aceea eu nici nu am fotografii. Eu am rupt tot. Nu mă interesează teancurile de fotografii. Eu am amintirile în cap. Apoi, mie fotografiile îmi fac foarte rău, nu suport trecutul, îmi face foarte rău. Pentru că am nişte amintiri pe care nu le suport, am un trecut dureros, familia mea a trecut prin multe necazuri, pentru că s-au schimbat multe regimuri. Nu vreau să-mi aduc aminte, mă întristează. Dar vreau să ştiţi că despre toate aceste lucruri am scris în cele cinci piese de teatru semnate de mine. Toate sunt comedii şi, culmea, la aceste lucruri triste şi tragice lumea râde. Este fantastic! Întotdeauna lumea se amuză pe seama necazurilor altora”, a spus vedeta.

rodica_popescu_bitanescu_baieti_de_oras.jpg

Rodica Popescu Bitanescu, actrita, Baieti de oras, Antena 1, Mihai Bendeac
Le dă replica lui Malone și lui Robby Roberto

Nu a ţinut diete
Actriţa Rodica Popescu Bitănescu are un tonus excelent,iar chipul nu-i trădează vârsta. „Vă spun cu toată sinceritatea că eu n-am ţinut niciodată diete, pentru că m-am luptat mereu să fiu grăsuţă. Eram complexată de mică de faptul că sunt slabă. La capitolul ten, totul este de la Dumnezeu. Nu masaj, nu cosmetică, doar apidermin. Semăn cu mama, care avea un ten de porţelan. Mama mea gătea extraordinar de bine, dar dietetic, fără să-şi dea seama. Eu sunt şi o mare mâncăcioasă şi o mare gospodină. Îmi plac însă mâncărurile care nu sunt sărate, dar foarte picante. Dacă îmi dai şniţel cu cartofi prăjiţi şi ouă ochiuri, dar şi salată boeuf, m-ai prins”, mărturisea actriţa în revista "Taifasuri".
 
 
Loading...