Actrița a oferit câteva sfaturi de viață, mărturisind că cel mai important este să avem grijă să avem un suflet frumos. Rodica Popescu Bitănescu a declarat că a trecut prin momente grele, însă a găsit modalități de a rezolva orice problemă, înconjurându-se de oameni care iubesc aceleași lucruri ca ea.


Actrița a declarat că i se întâmplă să sufere, iar în acele momente simte că arată urât și nu-i place să dezvăluie nimănui starea sa emoțională. Actrița a mărturisit că soțul ei este de o parte cel mai bun prieten al ei, dar și cel mai dur critic. 

Actriței nu-i plac persoanele care nu iubesc teatrul, astfel, a renunțat la prieteniile cu oamenii care nu merg la teatru. Aceasta a mărturisit că își dorește să ajute artiști tineri pentru a se dezvolta și este convinsă că există artiști buni în țara noastră.
"Când sufăr, sunt urâtă, e bine să ne ocupăm de suflet. Eu m-am îndepărtat de oamenii care nu vin la teatru, de prietenii aştia m-am îndepărtat. M-am apropiat de oameni care mă susţin şi pe care îi susţin. Soţul este cel mai bun prieten, dar şi cel mai mare critic. Mă critică, e nenorocire. Mi-e şi frică să ajung acasă să văd ce o să-mi spună. Dacă nu ne ocupăm de suflet, ne deteriorăm şi trupul. Să lăsăm necazurile la o parte. Râsul vindecă orice." a mărturisit aceasta. 

 
 
Loading...