Ana Maria- Mărgean, în vârstă de doar 11 ani, a reușit să cucerească juriul și publicul în ediția de vineri seara, 1 martie, la „Românii au talent”. Andra a fost cea care a apăsat Golden Buzz și a trimis-o direct în semfinală, după numărul său de ventrilocie.


Tânăra concurentă a povestit că nu se aștepta să primească Golden Buzz, iar visul de a participa la Românii au talent l-a avut de mai mulți ani. „A fost cea mai bună zi din viața mea până acum. Gestul Andrei este cel mai frumos mărțișor care mi s-a dăruit vreodată”, a mărturisit Ana-Maria, într-un interviu acordat pentru protvplus.ro. 

Ana-Maria Mărgean, număr de Golden Buzz la Românii au talent

Ana-Maria a vorbit și despre cum a descoperit pasiunea pentru ventrilocie și de când a început să se pregătească în acest sens. „Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy (papușa ei n.r) și am devenit cele mai bune prietene. Eu rețin repede, am ureche muzicală. Părinții mei au văzut asta și m-au dus la canto”, a spus Ana-Maria la Românii au talent.

„Am senzația că am văzut și câștigătorul sezonului 11. Ești de departe cel mai spectaculos număr pe care eu l-am văzut”, a spus Florin Călinescu. Trebuie să veniți în semifinală, direct. Ești de aur”, a spus Andra după numărul fetiței de 11 ani. „Nu îmi vine să cred ce am văzut”, a spus și Smiley.

„Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat.

Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a explicat fetița.

 
 
Loading...