Zi importantă în familia Romaniței Iovan. Creatoarea de modă și fiul ei își serbează ziua de naștere sâmbătă, 3 octombrie. Romanița împlinește 56 de ani, iar Albert face 14 ani și se pregătește să-și scoată buletinul. Este impresionant cum s-a schimbat adolescentul de-a lungul timpului.


Dublă aniversare în familia Iovan. Atât Romanița, cât și unicul ei fiu sunt născuți pe data de 3 octombrie, așa că petrecerea va fi una specială. Vor veni să le ureze La mulți ani! atât colegi de-ai lui Albert, cât și prietenele creatoarei de modă.

Dacă Romanița este neschimbată la 56 de ani, în cazul lui Albert, lucrurile stau complet diferit. Adolescentul care se pregătește acum să-și facă buletin este total schimbat față de puștiul care se alinta în brațele mamei lui în pozele de acum câțiva ani.

romanita.jpg

romanita iovan si fiul ei albert
Romanița Iovan și fiul ei Albert, în primii ani de școală
foto: arhiva personală

 

Albert a depășit-o la înălțime pe mama sa, a slăbit destul de mult și seamănă din ce în ce mai mult cu regretatul său tată, Adrian Iovan, pilotul erou care a murit în 2014, în tragicul accident aviatic din Munții Apuseni. Pe-atunci, Albert avea doar 7 ani și conștientiza foarte bine gravitatea situației, însă Romanița i-a fost un sprijin psihic și emoțional destul de puternic. 

Citește și:

Viaţa ca în filme a lui Adrian Iovan, pilotul care a murit în accidentul aviatic din Apuseni

 
 
Loading...