Un eveniment monden a scos-o din casă pe Romaniţa Iovan. Creatoarea de modă a absentat aproape trei ani din spaţiul public, ea fiind în doliu după fostul soţ. Pilotul Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa în urma tragicului accident aviatic din Munţii Apuseni din ianuarie 2014.


Romaniţa Iovan (52 de ani) şi-a regăsit echilibrul şi pofta de viaţă şi nu-şi arată deloc vârsta din buletin. Creatoarea de modă a fost devastată după pierderea fostului soţ şi în semn de respect a decis să ia o pauză de la apariţiile mondene. A preferat să se ocupe în tot acest timp de fiul ei, Albert, în vârstă de zece ani, şi de afacerea pe care o manageriază. De curând, Romaniţa a marcat 25 de ani de activitate şi a povestit cum a reuşit să treacă peste momentele de cumpănă din trecut.  

romanita.jpg

romanita iovan primul eveniment monden
Romaniţa Iovan are o siluetă de indiviat la cei 52 de ani
foto: arhiva personală

"Am o viaţă sănătoasă. Mănânc salate, fructe şi peşte. Consum şi altceva, dar mai rar. Cartoful este alimentul porcului şi este bine să nu-l mâncăm. Eu nu fumez, nu beau alcool şi nici nu pierd nopţile. Fac mult sport. Mişcările trebuie să fie periodice şi ritmice. Fac o mie de abdomene. Îmi ia 15 minute. Nu e un efort extraordinar. Să faci mişcare, nu costă nimic. Eu fac la mine în living. Timpul este singurul cost. Nu mi-am făcut niciodată un tratament chirurgical. Nu am botox. Un masaj fac din când în când. Fiecare dintre noi avem un ciclu al vieţii. Uneori clipele grele compensează cu cele de fericire. Voi lupta pentru viaţă cât o să trăiesc. Acum, mă pregătesc pentru festivalul de modă de la Cluj din 29 noiembrie", a declarat Romaniţa Iovan la Antena Stars.

Creatoarea de modă a participat la evenimentul unui renumit brand de cosmetice. Romaniţa are o relaţie cu avocatul Iulian Gogan şi vorbeşte cu mândrie de fiul ei din mariajul cu regretatul pilot.  

"Albert este foarte pasionat de pantofi şi mi-a spus că atuci când o să aibă bani îşi va face o linie. Nu îi dau sfaturi vestimentare. Nu mai poate fi manevrat în direcţia asta", a completat creatoarea de modă. 

 

 
 
Loading...