Rona Hartner a fost invitată la emisiunea Click! TV Live, luni (11 februarie). Actrița a vorbit despre noul ei album, despre nuntă, dar și despre „idila” cu Emil Constantinescu.


Rona Hartner nu a venit singură, ci însoțită de iubitul ei, francezul Herve. Cei doi au mărturisit că anul acesta au de gând să se căsătorească. 

„Este Evanghelia electro. Am scris 65 de piese împreună. A fost un vis al meu așa să fac o Hristotecă, însă francezii nu sunt așa ca la noi în club. Herve a fost în Brazilia, unde 4000 de oameni dansau pe muzică electronică cu mesaje pozitive”, a povestit Rona Hartner la Click! TV Live.

 

„Eu nu m-am întâlnit niciodată cu Emil Constantinescu”

Rona Hartner a fost protagonista unei așa-zisei idile cu fostul președinte Emil Constantinescu. Actrița susține că totul a fost „un scenariu” și că ea nu s-a întâlnit niciodată cu politicianul. Rona a mărturisit că Vadim Tudor a primit un jurnal făcut de prietena ei cea mai bună și că nimic din ce era în el nu a fost adevărat. Artista crede că și fostul lider PRM a fost manipulat de respectiva prietenă.

„Îți dai seama că n-a fost nimic, acum totuși. Hai să-ți spun care e faza, lumea și-a dat seama că a fost totul un scenariu. Vreau să cred că nu prietena mea cea mai bună l-a scris, era o regizoare. Nu știu cine l-a scris, dar mi-e greu să cred că nu e ea. Erau niște chestii atât de personale. Era să mă bage în r***t, era să mă bage după gratii. Emil Constantinescu nu m-a amenințat, dar m-am trezit cu consilierul prezidențial la ușă. Eu eram în Franța de doi ani, nu știam ce a putut să-i fete mintea prietenei mele. Eu stăteam liniștită acolo, ea a inventat un jurnal pe care i l-a vândut lui Vadim, Dumnezeu să-l ierte. Cred că și el a picat în capcana ei. M-am trezit la aeroport cu niște domni care m-au urmat până acasă. Domnul Vadim m-a sunat și mi-a zis că are un document incendiar. Nu știam nici cine este. A început să-mi spună că are un material paparazzi. Nu înțelegeam de ce....Mi-a povestit el o grămadă chestii și mi-a zis că trebuie neapărat să mă văd cu el pe 8 ianuarie. Eu până pe 8 ianuarie deja uitasem complet. Eu oricum uit repede. (...) Mergeam pe stradă, era întuneric afară, treceam pe lângă Ambasada Americii și am rămas stană de piatră. Nu știu ce mă ținea. În tot acest timp, fratele meu mă căuta în tot orașul. Niciodată nu m-am întâlnit cu Emil Constantinescu”, a mărturisit actrița.

„L-aș vrea pe Măruță naș!”

rona_hartner_2.jpg

Rona Hartner și Herve susțin că au o iubire castă
Foto: Florin Șuler

 

Rona și Herve au vorbit și despre nuntă. Cei doi au mărturisit că plănuiesc să se căsătorească în acest an, dar n-au stabilit încă data. Mai mult, Rona Hartner îi vrea nași pe cuplul format din Cătălin Măruță și Andra.

„Da, facem nuntă, l-aș vrea pe Măruță naș pentru că el și Andra sunt în showbiz, dar au rămas puri. E un fel de relație foarte mișto. Au o misiune a familiei lor mai departe de showbiz. Crede-mă că dacă aș vrea o colaborare muzicală în România, ar fi numai cu Andra. Colaborarea mea de suflet ar fi cu ea. Nu ne-am decis unde facem nunta. Nu știm încă data, ar putea fi după Paște. S-ar putea să vă fac o surpriză! Să vă zic de dimineață că mă mărit și că seara e petrecerea. În Franța, am vrea să facem și o căsătorie ortodoxă și catolică, la Catedrala Fecioara Maria, după care să mergem la malul mării acolo unde el m-a cerut de nevastă, să facem petrecere.”, a mai spus Rona Hartner.

„În fiecare zi mă seduce. Rona e o comoară fără limite. La început mi-am zis că e extraordinară, dar în fiecare zi descopăr că e din ce în ce mai extraordinară. Este un har de la Dumnezeu să avem o relație castă, se întâmplă când e iubirea adevărată”, a declarat dj-ul francez Herve.

 
 
Loading...