Vestea divorţului Roxanei Ciuhulescu (38 de ani) de Mihai Ivănescu a luat prin surprindere lumea mondenă, însă protagoniștii au decis de comun accord că este mai bine, atât pentru ei, cât și pentru fiica lor, să meargă pe drumuri separate. La două săptămâni de la divorț, Roxana a vorbit despre relația pe care a avut-o Mihai și lucrurile care u dus la despărțirea lor.


Invitată în emisiunea Teo Show de la Kanal D, fosta prezentatoare ProTv a vorbit despre viața de cuplu, problemele care apar de-a lungul timpului într-o astfel de viață și lucrurile care conduc la separarea definitivă. Cu toate că nu puține au fost motivele pentru care cei doi au ales să-și separe destinele, Roxana Mihai nu au făcut tam-tam din acest eveniment și au rămas în relații bune.

„Cele mai frumoase lucruri s-au întâmplat în primele luni, apoi a venit pe lume copilul. La el la serviciu s-au schimbat niște lucruri, a primit o funcție mult mai mare, pe care, din punctul meu de vedere, nu a știut să o gestioneze din punct de vedere al familiei. Au fost niște repercusiuni nu doar atunci, ci și în continuare. Am tot respectul pentru el, este un manager foarte bun. La serviciu este cel mai bun, cred. Nu s-a însurat cu job-ul, mai avea și familia. Recunosc, și eu am jumătate din vina! Întotdeauna e așa. Vina este a amândurora, îmi asum și eu. Nu a vrut să plec în Afghanistan, eu am fost încăpățânată și a două zi m-am urcat în avion, nu voia să sar din elicopter, una-altă. Am făcut mereu tot ce m-a tăiat capul. Recunosc, am greșit!”, declara Roxana la emisiunea lui Teo Trandafir.

teo.jpg

Roxana Ciuhulescu a fost invitată la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D
foto: Facebook

 

Roxana și-a aumat partea de vină pentru rupture dintre ei, însă este de părere că atunci când te simți singur, deși, teoretic ar trebui să fie cineva lângă tine, nu mai există cale de întoarcere. Vedeta cu cele mai lungi picioare din showbiz nu este pregătită să împărtășească lumii adevăratele motive care au condus la divorț, însă a asigurat că nu este vorba despre existența unei a treia personae.

”Există viață și după divorț. Sunt două săptămâni de când eu și fetiță mea ne-am mutat. Mulți spun că la început e mai greu, abia mai târziu vine greul. Durerea cea mai mare de anul asta nu a fost divorțul, ci pierderea bunicii mele. A fost cu atât mai greu cu cât nu mi-am avut alături soțul. Și atunci când ai nevoie de o îmbrățișare, de un cuvânt bun și nu le ai, atunci te simți cel mai singur pe lumea asta! Nu asta e motivul pentru care am divorțat. Nu o să recunosc niciodată exact de ce. S-au întâmplat multe. Am încercat și am luptat cât am putut, dar trebuie să lupte amândoi, nu doar unul. Nu e vorba de o a treia persoană. Sunt altele motivele, dar nu sunt pregătită să le spun”, a declarat vedeta la tv.

Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu au împreună o fetiță pe care o vor crește împreună, chiar dacă nu mai sunt o familie, ca înainte.

roxana.jpg

Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu au împreună o fetiță
foto: Facebook
 
 
Loading...