Roxana Ciuhulescu este încă prinsă în magia frumoasei ceremonii religioase în care și-a unit destinul de cel al partenerului ei de viață, Silviu Bulugioiu. Cum evenimentul a fost o dublă sărbătoare, organizându-se în aceeași zi și botezul băiețelului cuplului de miri, Roxana a dorit să rememoreze emoțiile trăite în acea zi specială și a publicat pe rețelele de socializare imagini din cadrul fericitului eveniment. Însă pozele nu au venit singure, ci însoțite de o declarație de dragoste făcută soțului ei, pe care Roxana îl numește „jumătatea ei”.


Roxana Ciuhulescu a publicat un mesaj plin de emoție dedicat soțului ei, Silviu Bulgioiu, după ce aceștia au avut parte de o nuntă ca în povești. Dorind să împărtășească și cu urmăritorii ei virtuali emoția pe care a simțit-o în acea zi specială, fosta prezentatoare de televiziune a dat publicității atât cele mai frumoase imagini de la cununia religioasă, cât și de la botezul fiului ei, evenimentele fiind organizate în aceeași dată

roxana-ciuhulescu-nunta-3.jpg

Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu s-au cununat religios în data de 7 octombrie
Foto Facebook

Roxana Ciuhulescu, declarație de dragoste pentru soțul ei

„Când am crezut că am uitat gustul fericirii, a apărut EL! Când am crezut că „familie” însemnă eu și fiica mea, a apărut EL! Când am crezut că nu voi retrăi sentimentul inegalabil de a zămisli o noua viață, a apărut EL! EL e cel care m-a făcut fericită, el e cel cu care am realizat o nouă și frumoasă familie, EL e cel care m-a făcut să retrăiesc senzații și sentimente inegalabile! Mulțumesc Silviu, jumătatea mea! Mulțumesc nașilor care au fost alături de noi din prima clipă! Mulțumesc familiei care ne-a sprijinit dintotdeauna! Mulțumesc prietenilor care ne-au fost alături în aceste momente frumoase (și nu numai)! Așa e viața – frumoasă pentru noi!”, a transmis Roxana Ciuhulescu prin intermediul rețelelor de socializare. 

roxana-ciuhulescu-nunta-4.jpg

Roxana Ciuhulescu a avut parte de o nuntă ca în povești
Foto Facebook

Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu weekend-ul trecut, cei doi fiind deja cununați civil încă din luna martie a acestui an. Fosta prezentatoare tv a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a acestui an, aducându-l pe lume pe băiețelul cuplului, micuțul Cezar. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul ei cu fostul soț, Mihai Ivănescu.

roxana-ciuhulescu-nunta-2.jpg

Roxana Ciuhulescu a organizat și botezul băiețelului ei, în ziua nunții
Foto Facebook

roxana-ciuhulescu-baietel-botez.jpg

Micuțul Cezar, în timpul botezului
Foto Facebook
Loading...