Invitată în cadrul unei emisiuni, Roxana Ciuhulescu a vorbit despre viața de familie și a dezvăluit și câteva planuri de viitor care s-ar putea să se materializeze cât de curând. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că s-a gândit să-și facă o intervenție estetică, având în vedere că cele două nașteri prin care aceasta a trecut și-au pus ampenta asupra corpului său. Iată despre ce este vorba!


Roxana Ciuhulescu este o mămică fericită și o soție iubită, acesteia potrivindu-i-se de minune viața de familie. Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a acestui an, atunci când l-a adus pe lume pe micuțul Cezar, rezultat din mariajul său cu actualul soț, Silviu Bulugioiu.

Cei doi parteneri s-au căsătorit civil în luna martie a acestui an, după care au decis să organizeze nunta și botezul micuțului lor în aceeași zi. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, pe nume Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

roxana-ciuhulescu-familie.jpg

Roxana Cihulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a acestui an
Foto Instagram

Roxana Ciuhulescu vrea să-și facă o augumentare de sâni

După două nașteri, vedeta se gândește din ce în ce mai serios la eventualitatea unei operații estetice în zona bustului. Cum alăptatul poate afecta forma sânilor, Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că și-ar dori o intervenție estetică în acest sens. Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, fosta prezentatoare de televiziune a expplicat că are în plan o mărire de sâni, în câteva luni.

„Pot să afirm mândră că am greutatea pe care o aveam şi la 18 ani. Este posibil şi mă gândesc ca peste şase luni să apelez la mărire de sâni. Rămâne de văzut. După două naşteri, aş avea toate scuzele să fac asta”, a declarat Roxana Ciuhulescu.

roxana-ciuhulescu-marire-sani.jpg

Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că își dorește să își mărească sânii
Foto Instagram

Cum s-a cunoscut Roxana Ciuhulescu cu partenerul ei de viață

În cadrul aceleiași emisiuni, Roxana Ciuhulescu a vorbit și despre partenerul ei de viață, Silviu Bulugioiu, pe care îl consideră sufletul său pereche, având în vedere că cei doi au multe pasiuni în comun. „În lumea motoarelor ne-am cunoscut. Este peste tot cu mine, sufletul meu pereche. Mă bucur că l-am găsit. Pentru mine a fost surpriza vieţii. A venit într-un moment în care nu m-am aşteptat, când eram dărmată. Era lângă mine şi eu nu l-am văzut. Ne-am cunoscut prin intermediul unei prietene comune...
Nu m-aş fi gândit. În seara asta povesteam că dacă am fi ştiut când ne-am cunoscut că vom fi împreună.... Oricâte acuze aş fi avut că relaţia aceasta a fost de dinainte, nu este adevărat”, a mai adăugat Roxana Ciuhulescu.

roxana-ciuhulescu-silviu-bulugioiu2.jpg

Roxana Ciuhulescu are o căsnicie fericită alături de Silviu Bulugioiu
Foto: Instagram

 

 

 

loading...
Loading...