După cinci ani de navetă București-Timișoara pentru iubirea afaceristului Tinu Vidaicu (38 de ani), Roxana Ionescu, alias „Mama Natură”, este însărcinată. Cea supranumită „Mama Natură” pentru formele generoase naturale urmează să nască în vară un băiețel!


Roxana Ionescu a împlinit luni vârsta de 34 de ani și a sărbătorit alături de prieteni și de familie. A primit multe cadouri, dar cel mai important este copilul pe care îl poartă în pântece. Da, este adevărat, prima asistentă tv din România, care a făcut furori cu bustul ei voluptuos, urmează să devină mămică la finalul acestei veri. Roxana Ionescu este gravidă.

Roxana Ionescu este gravidă şi așteaptă sugestii de nume pentru viitorul bebeluș

Bucuria Roxanei Ionescu este cu atât mai mare cu cât bebelușul va fi băiețel, așa cum își dorea și bărbatul cu care are o relație din anul 2014. Este vorba despre omul de afaceri bănățean Tinu Vidaicu, pentru care a făcut naveta București-Timișoara în tot acest timp.

roxana_ionescu_tinu_vidaicu.jpg

roxana ionescu tinu vidaicu relatie mama natura casatorie logodna
Mama-Natura este indragostita pana peste cap de logodnicul ei, Tinu Vidaicu
foto: Facebook

În cadrul unui eveniment, cei doi au dat marea veste. „Să ne spuneți un nume de băiețel”, le-a spus Tinu celor din jur, apoi au fost felicitați și aplaudați. „Vă mulțumim mult de tot. Este un moment frumos pentru noi și vrem să-l trăim la maximum și mulțumim că sunteți alături de noi”, a spus viitoarea mămică. Frumoasa Roxana Ionescu a fost cerută de soție cu un inel superb cu diamante, așa că în viitorul apropiat ne putem aștepta la o nuntă, sau de ce nu, la botez și nuntă în același timp.  

Citeşte şi:

Cum a slăbit Roxana Ionescu 14 kg pe care nu le-a mai pus la loc

FOTO Roxana Ionescu, idilă cu un om de afaceri din Timişoara! Ce fericiţi sunt cei doi împreună

 

Loading...