Roxana Ionescu (34 de ani) trece prin momente cumplite după ce a pierdut sarcina. Anunțul a fost făcut chiar de Tinu Vidaicu, viitorul soț al vedetei, într-o intervenție pe Instagram. Bărbatul a precizat că el și frumoasa blondă nu au renunțat la ideea de a deveni părinți pe viitor.


„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a spus Tinu Vidaicu, într-o intervenție pe Instagram.

Roxana a anunțat că este însărcinată de ziua ei

La sfârșitul lunii aprilie, chiar de ziua ei, Roxana Ionescu a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Totul s-a întâmplat în timpul petrecerii-surpriză pe care iubitul ei, Tinu Vidaicu, a origanizat-o cu această ocazie.

“La începutul acestui an, iubirea a căpătat o altă semnificație, una mai profundă. Până de curând, am crezut că există niște limite ale inimii, dar înțeleg acum că iubirea este într-adevăr infinită. Suntem recunoscători pentru experiența care ne așteaptă. A fi părinții băiețelului nostru ne dă curaj și mai multă determinare în a crea un viitor mai frumos în care el să crească. Îmi doresc să fim înțelepți, mai înțelegători, mai buni. Îmi doresc să fim versiunea cea mai bună a noastră pentru el”, este mesajul făcut public de Roxana Ionescu pe contul ei oficial de Instagram în urmă cu două luni, când a făcut marele anunţ.

Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii după aproape 15 ani de activitate și s-a mutat la Timișoara ca să fie mai aproape de logodnicul ei, Tinu Vidaicu, un om de afaceri timișorean.

Citește și:

Roxana Ionescu s-a mutat alături de iubitul ei în Timișoara. Se gândește la căsătorie

Roxana Ionescu, an de senzație: însărcinată și cu inelul de logodnă pe deget

Loading...