Fosta asistentă tv de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani” nu se mai poate abţine de la tatuaje, astfel că cu greu mai găseşti un loc liber pe pielea ei. Mai nou, Roxana Vancea (26 de ani) şi-a şocat fanii cu desenul ascuns în chiloţi. Deşi seamănă cu un fluture, ea a povestit pentru Click! că de fapt reprezintă o molie.


Roxana Vancea are un trup de divă, lucrat din greu la sala de sport şi nu pierde nici un prilej să şi-l pună în evidenţă în şedinţe foto. Mai nou, în ultimele fotografii postate pe contul de Facebook, Roxana se mândreşte nevoie-mare cu tatuajul din bikini.

Internauţii au făcut tot felul de glume deocheate pe seama vedetei, dar Roxanei nici că-i pasă: ”Toată lumea crede că am un fluture tatuat în zona intimă, dar, de fapt, este o molie. Este un tatuaj intim, pe care nu-l poate vedea în totalitate oricine”, ne-a declarat ea, ieri.

Dar Vancea deţine o adevărată colecţie de desene pe trup: ”Am în total 17 tatuaje, care reprezintă citate, scrisuri, date de naştere ale unor persoane dragi, formule chimice şi aripi de înger. Doar pe cele de pe mâna stângă am cheltuit în jur de 2.500 de euro. Toate picturile acestea reprezintă episoade din viaţa mea. Am ales şi formule chimice, pentru că aşa funcţionez eu, pe chimie. Sunt de părere că dacă între doi oameni nu e chimie, nu o să iasă nimic”, a mai declarat ea, pentru Click! 

Roxana îşi doreşte să fie originală, aşa că alege ”imprimeuri” unice: “Nu zic ce formule şi ce scrisuri am pentru că apoi îşi fac toate. Primesc zilnic mesaje de la 20.000 de fete şi băieţi care îmi cer poze cu tatuajele mele sau mă întreabă ce scrie acolo că vor să îşi facă şi ei. Trebuie să precizez că tatuajele mele sunt despre mine, au legătură strict cu persoana mea şi nu vreau să le văd la altcineva”, a conchis fosta asistentă tv, care a renunţat la televiziune în urmă cu patru ani. În prezent, este imaginea unor săli de fitness din Capitală, unde lucrează ca profesoară de sport.  

 

Loredana Chivu: «Mi-am reparat tatuajul din slipi»

Loredana Chivu (26 de ani), fosta asistentă a lui Dan Capatos, a decis, de curând, să-şi schimbe fluturaşul din chiloţei, pe care şi l-a făcut la vârsta de 17 ani. A suferit, în direct, la tv, dureri insuportabile, ba chiar a plâns: ”A vrut neapărat să-şi schimbe acest tatuaj, pentru că era făcut pentru cineva anume, acum şi-a desenat altceva, a răbdat de durere, dar trebuia să facă această schimbare”, ne-a spus o prietenă de-a Loredanei.  

 

Simona Traşcă: «Desenul din bikini e doar pentru iubit»

Şi Simona Traşcă (26 de ani) este plină de tatuaje. “Am în total un număr de 12. Ultimul tatuaj făcut a fost pe coaste şi am scris «mâinile lui Dumnezeu». Pe lângă asta am o cruce pe deget precum şi o fundiţă într-o zonă a corpului, dar şi un tatuaj, un fluture, pe care îl poate vedea doar iubitul meu pentru că e în zona intimă. Nu vreau să mă opresc aici!”, a spus blondina pentru Click!

 

Răduleasca: «Tatuajul e pentru Felix şi pentru ginecolog»

Mihaela Rădulescu (47 de ani) vrea să fie mereu în pas cu moda astfel că, anul trecut, a bătut şi ea la uşa unui salon de tatuaj, de unde a ieşit cu un mic desen realizat în zona intimă. Vara trecută, ea a ieşit pe plajă într-un slip minuscul, care i-a lăsat tatuajul la vedere. Întrebată de fani ce reprezintă, vedeta PRO TV a răspuns: ”Nu pot spune ce reprezintă, e doar pentru bărbatul meu (n.r.-Felix Baumgartner) şi, eventual, pentru ginecologul meu”.

 
 
Loading...