Fosta asistentă de la "Neatza" (Antena 1) e sexy și pe frig. Ținutele ei pocnesc pe trupul lucrat la sală.


Ne place de Roxana Vancea (26 de ani), pentru că nu e egoistă. Șatena le arată tuturor rezultatele obținute cu efort, la sala de sport, și anume coapsele și fesele ferme, abdomenul cu pătrățele și sânii voluptuoși. Fie vară, fie iarnă, ținutele Roxanei sunt extrem de sexy și parcă de fiecare dată cu un număr mai mici. Pantalonii pocnesc pe formele vedetei, iar bluzele lasă să se ghicească conturul sânilor.

img_2916_preview.jpg

Roxana Vancea, tinuta sexy, pantaloni mulati, sexy-antrenoarea de sport
Roxana Vancea nu își acoperă formele nici în sezonul rece
foto: BLITZ

Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Vancea în zona Dorobanți și, deși e minionă, ea a reușit să iasă iar în evidență. Purta jeanși negri, mulați, care lăsau la vedere fiecare cută a trupului. Și la începutul anului, în plin februarie geros, Vancea ne-a oferit, pe stradă, un spectacol interzis minorilor. Fotoreporterii Click! au suprins-o cu un detaliu inestetic la vedere. Mai ”îndrăzneți” decât și-ar fi dorit, poate, Roxana, colanții i-au conturat prea mult părțile intime, lăsând impresia că sexy-antrenoarea de sport nu purta chiloți.

bp9h0285_preview.jpg

Roxana Vancea, tinuta sexy, pantaloni mulati, sexy-antrenoarea de sport
Colanții cu vedere la fund sunt preferații Roxanei
foto: CLICK!

Face sport șase zile pe săptămână

Roxana Vancea are o ambiție de fier și ar trebui dată exemplu de fiecare dată. "Fac în fiecare zi sport, mai puțin duminica. După ce termin antrenamentul, plec în mâini de la sală. Am antrenamente destul de grele, cu multe serii și cu multe repetări, până la epuizare. Fac asta de vreo doi ani mai intens. Deja am învățat ce trebuie să fac singură", a declarat Roxana Vancea pentru Click! între timp, Roxana a devenit ea însăși antrenoare de fitness.

img_5787_preview.jpg

Roxana Vancea, tinuta sexy, pantaloni mulati, sexy-antrenoarea de sport
Șatena e sexy și în pantaloni de trening
foto: CLICK!
 
 
Loading...