Şi-a sculptat trupul şi a slăbit spectaculos cu exerciţiile de fitness, dar Roxana Vancea nu se opreşte aici. Focoasa şatenă trage din greu de vreo lună să înveţe să danseze la bară. Cum mişcările sexy vor deveni în curând sport olimpic, nu este de mirare dacă fosta vecină de la "Neatza" va concura la această disciplină.


Roxana Vancea tace şi face. Are un corp bine lucrat, rezultat al orelor petrecute în sala de fitness, iar mai nou şi-a intensificat antrenamentul cu un scop precis. Vrea să înveţe să danseze la bară. Şatena a început să ia cursuri de la Nadia Buduruşi, fostă concurentă la "Românii au talent", actualmente antrenoare.

roxana_si_nadia.jpg

roxana vancea nadia budurusi
Roxana Vancea se antrenează cu Nadia Buduruşi
foto: arhiva personală

Tânăra a început să-i predea cursuri şi Roxanei Vancea, care pare mai determinată ca niciodată să arate că dansul la bară nu va mai trebui supus prejudecăţilor unei societăţi cu ideile preconcepute.

"Este foarte solicitant pentru mine. De fiecare dată plec cu febră la umeri şi muşchii braţelor. Nu mai păţesc aşa după antrenamentele mele de fitness, dar mi se întâmplă după cele de dans la bară. De aproximativ o lună am început să iau lecţii, dar vă asigur că nu este uşor deloc. Poate pare că eu execut acele mişcări cu mare lejeritate, dar le-am repetat de multe ori ca să iasă bine. Mi-a trebui vreo trei ore la fiecare antrenament ca să execut totul aşa cum trebuie. Îmi place foarte mult, este foarte sexy, dar mă epuizează! Dintr-o oră de antrenament 25 de minute le alocăm doar exerciţiilor de încălzire care te ajută să nu te accidentezi. Cu toate astea, sunt plină de vânătăi!", ne-a mărturisit Roxana Vancea.

Fosta colegă a lui Răzvan şi Dani "mănâncă" sport pe pâine şi doar duminica nu o găseşti la sala de fitness. În paralel cu sportul, Roxana a adoptat o dietă bazată pe proteine, de la care nu se abate.     

 

 

 

 
 
Loading...