Adepta operaţiilor estetice, Roxana Vaşniuc a trecut pe la medicul estetician pentru un tratament regenerativ al pielii cu propriul sânge. Practic, vedetei i s-au recoltat câţiva mililitri într-o eprubetă, care introdusă într-o centrifugă pentru câteva minute a separat sângele de plasmă şi l-a îmbogăţit cu trombocite. Procedura este cunoscută sub denumirea de Tearapia Vampir. Ulterior, produsul se reinjectează în diferite zone ale corpului pentru rejuvenarea pielii.


Roxana Vaşniuc a găsit elixirul tinereţiii. Este vorba despre o intervenţie minim invazivă de revitalizare a pielii de pe gât şi decolteu la care blondina a apelat recent. Totul s-a desfăşurat rapid  şi deşi intervenţia sună înfricoşător, terapia vampir este în fapr cimplet nedureroasă.  

roxana_vasniuc_main.jpg

roxana vasniuc
foto: Blitz/Click!

"Pielea gâtului și decolteului îmbătrânește mult mai repede pentru că este mai fină, săracă în glande sebacee și expusă excesiv la razele UV. Uneori, chiar de la vârstă 25-30 de ani această zonă poate prezența riduri fine. Tocmai de aceea pacienta și-a făcut biorevitalizare pentru zona gâtulului și a decolteului. Terapia de biorevitalizare a pielii cu plasmă proprie îmbogățită cu trombocite (Platelet Rich Plasmă), cunoscută sub denumirea de Terapia "Vampir" este cea mai modernă soluție de regenerare a pielii.

madalina-brandusescu.jpg

madalina brandusescu manager clinica estetica
Mădălina Brânduşeşcu, managerul unei renumite clinici de estetică din Bucureşti
Foto: arhivă personală

Alături de alte tratamente, are scopul de a frână procesul de îmbătrânire și de a combate efectele negative asupra pielii, generate de poluare, alimentație nepotrivită, expunere la ultraviolete sau la stresul zilnic. Procedura este lipsită de durere pentru că mai întâi se aplică o cremă anestezică", a explicat Mădălina Brânduşescu, specialist în estetică despre intervenţia făcută Roxanei Vaşniuc. Ședințele se repetă de două ori pe an, în funcție de specificul problemei tratate.

Blonda a trecut de mai multe ori pe la medicul estetician în ultimii ani. Are operaţii la sâni şi o rinoplastie, iar în această primăvară a optat pentru un implant în fese. 

 

Citeşte şi:

 

Ce mult îi seamănă fetiţa Roxanei Vaşniuc! Micuţa e leită mama ei

Roxana Vașniuc are nevoie de ”reparații” urgente în zona decolteului

Loading...